logo

Kolaykurulum.Net, Yayın Hayatına Başladı

mh_kolay_kurulum_net_gorsel

TP-LINK, pazar başarısını “maksimum müşteri memnuniyeti” felsefesi ile perçinliyor. Kullanıcıların kolay erişebileceği, kolay kullanabileceği, iyi hizmet alacağı, kaliteli ürünler sunmayı ilke edinen şirket, yepyeni bir uygulama ile kullanıcı memnuniyetini artırmayı hedefliyor. Türkiye’de bir ilk olan Kolay Kurulum sitesinin amacı tüketicilere daha iyi hizmet vermek.

Ürün kutuları içinde yer alan kurulum şeması ile yetinmek istemeyen kullanıcılar için ürün kurulum videolarının yer aldığı web sitesini hizmete açan TP-LINK, bu web sitesinde her bir modelin tek tek kurulumlarının gösterildiği videolara yer veriyor. Kullanıcılar bu videoları izleyerek, adım adım ürün kurulumlarını çok daha kolay bir şekilde yapabilecekler. Ürün kurulum videolarının yanı sıra kullanım kılavuzlarına da bu site üzerinden ulaşmak mümkün. Mobil cihazlarla uyumlu olan siteye, akıllı telefonlar ve tabletlerden de erişerek kurulum videolarını izlemek mümkün olacak.

TP-LINK Ülke Müdür Yardımcısı Ali Dinçer, kullanıcı memnuniyetini arttırmak amacıyla kolaykurulum.net sitesini hayata geçirdiklerini belirterek “Ürünlerimizim kurulumları ne kadar basit olsa da, teknik ürünler oldukları için ülkemizde kullanıcılarımız bu konuda destek talep ediyor. Genellikle kurulum şemalarını kullanmayı da sevmeyen bir toplumuz. Bu nedenle kurulum için çağrı merkezimize başvuruluyor” dedi. Çağrı merkezine gelen aramaların yaklaşık yüzde 50’sinin kurulum yardım talebi olduğunu açıklayan Dinçer, bu nedenle kurulum konusunda kullanıcılara farklı bir destek kanalı daha açmaya karar verdiklerini ve kolaykurulum.net’i hayata geçirdiklerini belirtiyor. Müşteri gereksinimlerini yakından takip eden TP-LINK ekibi, 2015 yılında da en yeni teknolojiler ile pratik ve yaratıcı çözümler üretmeye devam edecek.

Ayrıntılı bilgi için: www.tp-link.com.tr

Etiketler: » »
Share
3320 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

10+1 = ?