logo

TP-LINK RE450 İle Kapsama Alanı Sorununa Son

mh_tplink_wifi_sinyal_artirici

TP-LINK, ev ve ofislerde çok sayıda kişinin sorunu olan WiFi sinyallerinin her noktaya erişimine çözüm sunan yeni menzil genişletici (range extender) modelini satışa sundu. RE450 model menzil genişletici, prize takılarak kolayca kullanılabiliyor ve standart 11n destekli menzil genişleticilere göre aynı ortamda iki kat daha geniş mesafeye sinyal yayabiliyor.

Yeni kablosuz ağ standardı olan ve hızı üç kat artıran 802.11ac destekli olan cihaz, daha fazla kapsama alanı ve daha yüksek hız beklentisine cevap verebiliyor. Ev ve ofislerde ‘ölü bölge’ sorununa kesin çözüm sağlayan ürün her tür modem, yönlendirici (router) ya da erişim noktasına (access point)  bağlanabiliyor.

4K HD video gibi yüksek hız ve bant genişliği gerektiren uygulamalar için ideal bir çözüm olan RE450, 1750Mbps çift bant WiFi hızına ulaşabiliyor. Gigabit Ethernet girişi olan ürüne Blu-ray oynatıcı, oyun konsolu, DVR ya da akıllı TV gibi kablolu cihazları bağlamak da mümkün.

Tek ürün-tek tuş ile daha geniş kapsama alanı

Her marka/model kablosuz modem/router ile uyumlu olan cihaz, istenilen yerdeki prize takılıp üzerindeki WPS tuşuna basılarak çalışır hale geliyor. WPS tuşu sayesinde mevcut modem/router’a bağlanarak WiFi sinyallerini evin/ofisin diğer noktalarına ulaştırmaya başlayan ürün, üzerinde yer alan akıllı sinyal göstergesi sayesinde kapsama alanını genişletmek için en uygun noktaya yerleştirme konusunda kullanıcılara yol gösteriyor. Mavi ışığın devreye girdiği, modem/router’ın sinyallerinin en uygun olduğu yerdeki prize takılması gereken ürün ile alınan sinyal tekrarlanarak diğer bölgelere iletiliyor. Ürün üzerinde çift bant destekli ve yüksek performanslı üç adet harici anten yer alıyor. Bu sayede bant performansı da düşüş göstermiyor.

TP-LINK, cihazın 124 USD + KDV fiyatla satılmasını tavsiye ediyor.

Ayrıntılı bilgi için:  http://www.tp-link.com.tr/products/details/cat-10_RE450.html

Ürün videosu: https://www.youtube.com/watch?v=bOntvUMWQH8

Etiketler: » » » »
Share
2286 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

4+3 = ?