logo

TP-LINK’den UH700 Model USB Çoklayıcı

mh_tp_link_usb_bellek

TP-LINK, yeni USB çoklayıcı ürününü satışa sundu. TP-LINK UH700 model USB çoklayıcı, USB 3.0 destekli yedi adet USB girişine sahip. Çok sayıda farklı cihazı bilgisayara bağlamak gerektiğinde sıkıntı yaratan USB giriş sorununa çözüm getiren ürün, ayrıca aynı anda yedi adet ürünü güvenli şekilde şarj etmeyi de sağlıyor.

Kullanılan dijital cihaz sayısı arttıkça, bunların bilgisayara bağlanması ve şarj edilmeleri için daha fazla USB girişi gerekiyor. Oysa özellikle taşınabilir bilgisayarlar giderek daha ince ve hafif hale geliyor; bunun sonucunda da iki-üç USB girişli ürünler ortaya çıkıyor. Mouse, yazıcı, taşınabilir diskin yanı sıra gerek veri aktarma gerek şarj amaçlı akıllı telefon, MP3 çalar, dijital kamera gibi cihazların da bilgisayara bağlanması gerektiğinde ortaya çıkan USB giriş sıkıntısına kaliteli, güvenli bir çözüm oluşturan cihaz, USB 3.0 desteği sayesinde veri aktarım hızını da 10 kata kadar artırıyor.

Üzerinde yedi adet USB 3.0 girişi olan cihaz, 5Gbps seviyesinde veri aktarım hızı sunuyor. Aynı anda yedi farklı cihazı bilgisayara bağlamak, veri aktarmak ve şarj etmek mümkün oluyor. Üstelik cihaz, çoklu koruma özellikleri sayesinde bağlı cihazları aşırı ısınma, düşük voltaj gibi olabilecek potansiyel tehlikelere karşı koruyor.

Türkiye’de de satışa sunulan ürünün tavsiye edilen olarak açıklanıyor.

www.tp-link.com.tr/products/details/?categoryid=&model=UH700#over

Etiketler: » »
Share
2969 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

9+2 = ?