logo

Türk Telekom Selfy İle Gençlere Yepyeni Bir Dünyanın Kapıları Açılıyor

mh_turk_telekom_hakan_turgut

Türk Telekom Bireysel Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Hakan Dursun

Türk Telekom, yeni gençlik markası Selfy’yi gençlerle buluşturdu. Türk Telekom, Selfy markası ile gençlerin kendi yaşam tarzlarını, tercihlerini, zevklerini iletişime gönüllerince yansıtmalarına imkan verecek yepyeni bir dünyanın kapılarını gençler için açtı. Bu yeni dünyada 25 yaş ve altındaki gençler, hayatlarına nasıl yön vermek istiyorlarsa iletişim ve eğlence tercihlerini de o yönde kişiselleştirebilecek. Böylece gençler bugüne kadar eşi benzeri görülmemiş yepyeni, canlı ve dinamik bir iletişim dünyasına adım atacak.

Yeni gençlik markası Selfy’ye gelenler, kendi iletişim ve eğlence dünyalarını diledikleri gibi tasarlayabilecekler. Örneğin, eğer bir Selfy’li müzik dinlemeyi daha çok seviyorsa, onun iletişim dünyasının merkezinde Türk Telekom Müzik Premium fırsatları olacak. Gençler, internet erişimi olmadan diledikleri şarkıları çevrimdışı dinleyerek, müzik keyfine kesintisiz devam edebilecek. Ya da sinemasever bir Selfy’li Tivibu Go’nun sunduğu birbirinden farklı yerli ve yabancı sinema içeriklerinden, zaman ve mekandan bağımsız olarak Tivibu mobil uygulamaları üzerinden gönlünce faydalanabilecek.

Selfy’liler kendi iletişim alışkanlıklarıyla uyumlu paketlerin yanı sıra çeşitli marka işbirlikleriyle de yeme-içme veya giyim gibi alanlarda avantajlı fırsatları elde edecekler. Böylece Selfy’liler kendi kurallarını kendilerinin koyduğu bir iletişim ve eğlence dünyasında kendi tercihleri doğrultusunda yaşayabilecekler.

25 yaş ve altındaki Türk Telekom bireysel faturalı veya faturasız hat kullanan tüm gençler, mobil hatlarından SELFY yazıp 4545’e kısa mesaj (SMS) göndererek, Selfy dünyasına ücretsiz üye olabilecek.

Türk Telekom Avatar Servisi ile bir ilke daha imza attı

Selfy’nin renkli dünyasına adım atanları ilk kez Türk Telekom’un hayata geçirdiği Avatar Servisi karşılayacak. Avatar Servisi’nden faydalanan Selfy’liler, cep telefonu ekranındaki operatör isminin bulunduğu alana, 15 karaktere kadar istedikleri bir ifadeyi yazabilecekler.

Böylece Selfy’liler Avatar ile kendi ya da sevdiklerinin ismini veya kendileri için anlamlı olan bir sözü operatör isim alanında görebilecekler.

Bunun için Selfy’lilerin birkaç adımı takip ederek bu servise başvurması gerekiyor.  Selfy’li; DEĞİŞTİR yazıp bir boşluk bırakarak ekranın operatör ismi alanında görmek istediği, 15 karaktere kadar olan ifadeyi 4545’e kısa mesaj olarak gönderecek. Sonrasında ise Selfy dünyasından kendisine gelen mesaja onay verecek. Cep telefonunu kapatıp yeniden açtıktan sonra ise Avatar Servisi devreye girmiş olacak ve Selfy’linin yazdığı ifade, cep telefonu ekranında görünecek. Selfy’liler bir gün içerisinde tek bir numaradan 30 defaya kadar değişiklik talebinde bulunulabilecekler.

Hakan Dursun: “Selfy ve Avatar gençlerimizin yaşamına renk katacak”

Türk Telekom Bireysel Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Hakan Dursun, Selfy’yi gençlerin istek ve beklentileri doğrultusunda geliştirdiklerini söyleyerek, onlara Selfy ile kendi yaşam tarzları ve zevklerine göre tasarlayabilecekleri ve hayatlarına renk katacak yepyeni bir dünyanın kapısını açtıklarını belirtti. Dursun Türkiye’nin en büyük marka dönüşümü sonrasında genç müşterilerimize yeni Türk Telekom markasının değerleriyle onların hayat tarzı ve tercihlerini buluşturduğumuz yepyeni bir gençlik markasıyla seslenmek istedik. Söylemimizden logomuza, fikirlerimizden kampanyalarımıza kadar her adımda gençleri dinledik, onların sesine kulak verdik.  Gençlerin en büyük taleplerinin; kendi kurallarını kendilerinin belirlediği dünya içinde, kendi tercihlerini yapabilmek olduğunu gördük. Biz de gençlerin bu talebine en uygun şekilde yanıt vermek için çalıştık ve  “Kuralları sen koy!” mottosuyla yola çıktık. Yani gençlerimizin kendilerini, onların yaşam tercihlerini ve zevklerini bu yeni gençlik dünyasının merkezine koyduk. Gençlerden ilham aldık ve bu nedenle de ‘Selfy’ ifadesinin bu yeni dünyayı en doğru şekilde tarif edecek marka ismi olacağına inandık.  Selfy ile gençlerimize sunacağımız yeni ve avantajlı dünyada -Gençler ister, Selfy yapar-.  Özetle dünya gençlerin etrafında döner” dedi. Dursun, Selfy’nin ilk sürprizinin ise bugüne kadar ilk kez Türk Telekom tarafından hayata geçirilen Avatar Servisi olduğunu söyleyerek “Selfy’de vaat ettiğimiz özgür dünyayı yeni bir ilke imza atarak Avatar Servisi ile kutluyoruz. Avatar Servisi sayesinde ilk kez gençlerimiz cep telefonu ekranlarının operatör isim alanını kendi isteklerine göre kişiselleştirme imkanı bulacak. Gençler artık operatör isminin bulunduğu alana ne istiyorlarsa onu yazacaklar. Gençlerimize daha önce hayata geçirilmemiş böyle bir kişiselleştirme deneyimi yaşatmaktan ve onlara kendi kurallarıyla kurdukları dünyalarını cep telefonu ekranlarına yansıtma fırsatı sunmaktan büyük mutluluk duyuyoruzdedi.

3 ay boyunca ücretsiz Tivibu Go Sinema ve Türk Telekom Müzik Premium üyeliği

Dursun, Selfy’de avantajlı tekliflerin yanı sıra gençlerin zevklerini ve tercihlerini destekleyen birçok seçeneğin de olduğunu belirterek Büyük markalarla işbirliklerimiz, ürünlerimiz ve servislerimizle özgürlük alanında sınır tanımayan farklı bir gençlik markası olacağız. Bunu kutlamak için Selfy’li gençlerimize Avatar Servisi’nin yanı sıra ikinci bir hoş geldin hediyesi daha sunuyoruz. Selfy üyesi olanlar aynı zamanda, Tivibu Go Sinema ve Türk Telekom Müzik Premium üyeliğine de 3 ay boyunca ücretsiz sahip olacak. Bu nedenle gençlerimize  -Sen de Türk Telekom’un yeni gençlik dünyası Selfy’de yerini al, kuralları sen koy!- diye sesleniyoruz” dedi.

Türk Telekom‘un rekoru gençlerde

Türkiye’nin iletişim teknolojileri kullanımında dünyadaki lider ülkeler arasında yer aldığını ve bunda genç ve dinamik nüfusun etkisinin büyük olduğunu belirten Dursun, gençlerin sürekli yeni içerikler, ürün ve servisler beklediğini ifade ederek Türk Telekom olarak genç müşterilerimize, en ileri teknolojiyi en uygun çözümlerle sunma sorumluluğuyla hareket ediyoruz. Bunun sonucu olarak Türk Telekomlu gençlerimiz, iletişim ve eğlence teknolojilerini kullanım oranıyla bizi gururlandırıyor. Genç kullanıcılarımız diğer müşterilerimizden yüzde 33 daha fazla internet kullanıp, 2 kat daha fazla mesaj atarak Türk Telekom içinde rekor kırıyorlar. Türk Telekom olarak yüzde 71’lik akıllı telefon sahiplik oranı ile sektörün lideriyiz. Genç müşterilerimiz ise yüzde 87’lik penetrasyon oranı ile bu konuda da önde bulunuyor. Selfy ile sunacağımız yeni servis ve hizmetlerle gençlerimizin iletişim teknolojilerine olan bu ilgisinin her geçen gün artarak devam etmesini hedefliyoruzdedi.

Selfy’den İnternet Dolu Kampanya

Türk Telekom 25 yaş ve altındaki gençler için sunduğu avantajlı teklifleri Selfy dünyasına da taşıyor. Selfy’ye yeni gelen faturalı genç müşterilerimiz “Selfy’den İnternet Dolu Kampanya” kapsamında 4GB cepten internet, her yöne 500 dakika, her yöne 5.000 SMS içeren her şey dahil paketten ayda 25TL’ye faydalanabilecek. Kampanya kapsamında sunulan internet hakkını bitirenlere ise yalnızca 7TL’ye ek 2GB internet kullanımı tanımlanabilecek. Bunlara ek olarak, Selfy’den Bol İnternetli Geceler Kampanyası’na kayıt olarak geceleri 00:00-06:00 arası geçerli ek 3GB cepten internetten de 6 ay boyunca ücretsiz yararlanabilecek.

Selfy’ye yeni gelen faturasız genç müşterilerimizi birbirinden avantajlı Selfy DopDolu Paketler bekliyor.

– 19TL’ye HY 500 DK + HY 5000 SMS + 1GB

– 23TL’ye HY 750 DK + HY 5000 SMS + 2GB

– 27TL’ye HY 750 DK + HY 5000 SMS + 3GB

Faturasız Selfy’liler bunlara ek olarak hatlarına aylık 30 TL veya üzeri yükleme yaptıklarında ücretsiz 1GB data kullanım hakkı da elde edecek.

Sürprizler internet adresi ve sosyal medyada da devam edecek

Yeni gençlik dünyası Selfy’ye gelenler, sadece telefon ekranlarındaki operatör isim alanını değil Selfy’nin resmi internet adresi www.selfy.com.tr’nin ana sayfasını da kişiselleştirebilecekler. Dilerlerse bu sayfaya kendi isimlerini yazabilecek, arka planın rengini değiştirip kendi fotoğraflarını yükleyerek ana sayfayı özgün hale getirebilecekler. Bunun yanı sıra, sosyal medyada da birbirinden sürprizli yarışmalara katılma şansına sahip olacaklar.

Sosyal medyadaki sürprizlerin ilki #kurallarisenkoy hashtag’i ile başlayacak ve gençler bu hashtag ile Selfy’nin renkli dünyasının parçası olmaya başlayacaklar. Avatar Servisi’nden faydalanıp ekran görüntülerini #15karakter hashtag’i ile Twitter üzerinden paylaşanlar ise çeşitli ödülleri kazanma şansı yakalayacak.

Marka işbirlikleri Selfy’lilerin hayatına zenginlik katacak

Selfy’lilere özel kampanya kapsamında Cafe Nero’dan 1 kahve alındığında 1 kahve hediye edilecek. Bu kampanyadan faydalanmak isteyen Selfy’liler NERO yazarak 5062’ye kısa mesaj (SMS) gönderdiğinde kampanya katılım şifresine erişebilecek.

Bunun yanı sıra Markafoni’den 75TL ve üzerinde alışveriş yapan Selfy’liler 15TL indirim kazanacak. Bu kampanyadan faydalanmak isteyen Selfy’lilerin MARKAFONİ yazarak yine 5062’ye kısa mesaj (SMS) göndermeleri yeterli olacak.

Etiketler: » » » »
Share
2770 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

7+3 = ?