logo

Türk Telekom, Yeni Pazarlama İletişimi Stratejisini Tanıttı

Türk Telekom Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Hakan Dursun

Türk Telekom, yeni iletişim stratejisini, Türk Telekom Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Hakan Dursun’un ev sahipliğinde 14 Mart 2017 tarihinde Salt Galata’da düzenlenen bir basın toplantısı ile duyurdu. Türk Telekom yeni iletişim stratejisi kapsamında sunduğu teknolojiyle hayallerini gerçekleştirmek isteyen herkesin yanında olduğunu vurgulayacak. Türk Telekom, yeni sloganı “Sen Yeter ki Hayal Et” ile insanlara hayallerini gerçekleştirmeleri için ihtiyacı olan teknolojiyi sunduğunun, onlara ise sadece “hayal etmenin” kaldığının altını çiziyor.

Ronaldo oynadı, Ümmiye Teyze yönetti

Türk Telekom, yeni stratejisi kapsamında “Sen Yeter Ki Hayal Et” sloganıyla yıl boyunca Türk toprağından çıkmış gerçek başarı hikayelerini insanlarla buluşturacak. Bu gerçek kahramanların ilki ise Mersin’in Arslanköy adlı köyünde kurduğu tiyatroyla dünyaya sesini duyuran Ümmiye Koçak oldu.

Daha önce yazdığı ve yönettiği “Yün Bebek” filmiyle New York Avrasya Film Festivali’nde büyük ödüle layık görülmüş olan Ümmiye Koçak, dünyanın en başarılı futbolcularından Cristiano Ronaldo’nun yer aldığı, Türk Telekom’un yeni reklam filminde hem oynadı hem de filmin yönetmenliğini üstlendi. Reklam filminde Ronaldo da yaşadığı zorluklara rağmen hayallerinin peşinden koşmaktan asla vazgeçmediğini anlatıyor.

Hakan Dursun: “Odağımız her zaman ve öncelikle ‘insan için teknoloji’”

Hızla değişen yeni dünya düzeninde teknoloji şirketlerine eskisinden daha büyük görev düştüğünü vurgulayan Dursun “Bu inançla, Türkiye’nin lider iletişim ve eğlence teknolojileri şirketi olarak, iş odağımıza her zaman ve öncelikle insanı koyuyor, ‘insan için teknoloji’ vizyonuyla hizmet vermeye devam ediyoruz. Sunduğumuz teknolojinin insan hayatındaki dönüştürücü gücüne inanıyoruz. Biz insanları sadece teknolojik ürün ve hizmetlerle buluşturmuyor, onlara iletişimden eğitime, işten, eğlenceye uzanan birçok alanda teknolojinin en büyük yardımcıları olduğu bir hayat tarzı sunuyoruz” dedi.

İnsanlara ‘Sen yeter ki hayal et, Türk Telekom teknolojisiyle senin yanında’ diyeceğiz”

Yeniledikleri iletişim stratejisi kapsamında teknolojinin insan hayatına sunduğu duygusal faydayı öne çıkaracaklarını belirten Dursun “İnsanlara ‘Teknoloji senin başarmak istediğin her neyse ona ulaşman için çok önemli bir araç ve biz de Türk Telekom olarak yenilikçi ürün ve hizmetlerimiz vasıtasıyla senin içindeki potansiyele ulaşmana ve hatta bu potansiyeli aşmana olanak sunuyoruz. Siz yeter ki hayal edin, bu hayalinizi gerçekleştirmek için Türk Telekom her zaman yanınızda’ diyoruz” dedi. Dursun, stratejilerini geliştirme aşamasında bireysel ve kurumsal kullanıcıları kapsayan birçok araştırma yaptıklarını belirtti. Dursun “Bu araştırmalarda gördük ki, Türk Telekom olarak kullanıcıların zihninde ‘Türkiye’yi ileriye taşıyan marka’ algısına sahibiz. İletişim stratejimize yön veren en önemli araştırma sonucu ise kullanıcıların Türk Telekom’un ‘hayallerini gerçekleştirmeleri için bir aracı olduğu’ inancı oldu. Bundan hareketle biz de stratejimizi bu ana tema üzerine oturttuk” dedi.

Türk toprağından çıkmış bir marka olarak insanımızın azmine inanıyoruz

Gerçek kahramanların başarı hikayelerini anlatan reklam filmleriyle yediden yetmişe tüm Türkiye’ye seslendiklerini belirten Dursun “Türk toprağından çıkmış bir marka olarak insanımızın azmine inanıyoruz. Her insanın teknolojimiz sayesinde hayallerini gerçekleştirebileceğine, imkansızı başarabileceğine inanıyoruz. İnsanların, duydukları başarı hikayelerinden ilham alması en büyük temennimiz. Buna aracı olmak amacıyla Türkiye’nin 81 ilinden gerçek başarı hikayelerine ışık tutmayı sürdüreceğiz. Türkiye azimle çalışarak hayaline ulaşma söz konusu olduğunda çok büyük bir potansiyele sahip. Bu nedenle başarı hikayesi bulmakta zorlanacağımızı düşünmüyoruz” dedi.

Etiketler: » » »
Share
2967 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

7+5 = ?