logo

Türk Telekom’a “Nesnelerin İnternetini Fırsata Çevirme” Ödülü

mh_turk_telekom_hakan_dursun

Türk Telekom Bireysel Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Hakan Dursun

Türk Telekom, müşterilerinin hayatlarına kolaylık ve konfor getiren “Türk Telekom Konforlu Hayat” ile Küresel Telekom Ödülleri’nde “Nesnelerin İnternetini Fırsata Çevirme” kategorisinde ödülün sahibi oldu. Dünyanın en itibarlı ödül organizasyonlarından biri olan ve Londra’da bu yıl dördüncüsü düzenlenen Küresel Telekom Ödülleri’nde toplamda 21 kategoride ödül verilirken, Türk Telekom Türkiye’den ödül alan tek şirket oldu.

Türk Telekom Konforlu Hayat’ın layık görüldüğü bu ödülün, müşteri ihtiyaçlarına inovatif yaklaşımlarının bir kanıtı niteliğinde olduğunu ifade eden Türk Telekom Bireysel Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Hakan Dursun Türk Telekom Konforlu Hayat ile müşterilerimizin günlük hayatlarına ev, araç, sağlık gibi birçok farklı alanda konfor ve kolaylık getiren yenilikçi ürün ve servislerimizi nesnelerin internetinin getirdiği avantajlarla sunuyoruz. Bireysel müşterilerine nesnelerin interneti teknolojisinden yararlanarak oluşturduğu ürünlerini geniş bir portföyde sunan Türk Telekom Konforlu Hayat, bu alanda sektörde bir ilk olma niteliği taşıyor. Türk Telekom olarak yaygın altyapımızdan aldığımız gücü ileri teknolojilerle bir araya getirerek hayata geçirdiğimiz Türk Telekom Konforlu Hayat ile layık görüldüğümüz ödülün mutluluğunu yaşıyoruz dedi.

Türk Telekom Konforlu Hayat sektörde bir ilk olma niteliği taşıyor

Türk Telekom Konforlu Hayat, bireysel müşterilerin günlük hayatlarında evlerini, araçlarını ve sağlık durumlarını takip ederek, gerektiğinde uzaktan bile anlık aksiyon almalarını ve böylece hayatlarını her an kontrol altında tutmalarını sağlıyor. Farklı alanlara yönelik yenilikçi ürün ve servislerini bir arada ve doğrudan müşteriye sunmasıyla sektörde bir ilk niteliği taşıyan Türk Telekom Konforlu Hayat, ‘Yuvam’ ürünleriyle, bireylerin evlerini her an uzaktan izlemesine ve kontrol etmesine imkan vermesi özelliğiyle öne çıkıyor.

‘Yuvam’ kategorisindeki ürünlerinin yanı sıra ‘Aracım’ kategorisindeki ürünleri de Türk Telekom Konforlu Hayat’ın bireysel müşterilerine sunduğu diğer ilklerden biri olarak dikkat çekiyor. Bu ürünler kullanıcılarına araç ve motosikletlerinin anlık konum, geçmiş seyahatler, sürüş ve performans gibi verilerini akıllı telefonlarından her an her yerden görüntüleyebilmelerini ve araç çekilme, motosiklete hırsızlık teşebbüsünde bulunulması gibi olumsuz durumlardan anında haberdar olmalarını sağlıyor. Kronik hastalıkların takibini kolaylaştıran Kronik Hastalık Takip Sistemini de bünyesinde bulunduran ‘Sağlığım’ kategorisindeki ürünler ise kullanıcıların sisteme önceden tanımlanmış olan sağlık değerlerini hem kendilerinin hem de yakınlarının her an takip edebilmesine ve acil durumlarda müdahale edebilmesine imkân veriyor.

www.turktelekomkonforluhayat.com

Etiketler: » » »
Share
1954 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

10+9 = ?