logo

Türk Telekom’a Uluslararası “Özel Onur Ödülü”

Türk Telekom Finans Genel Müdür Yardımcısı Kaan Aktan

Türk Telekom, küresel kurumsal yazılım pazarının en önemli oyuncularından SAP’nin “SAP HANA İnovasyon Ödülleri 2017” çerçevesinde sunduğu Özel Onur Ödülü’nün (2017 SAP HANA Innovation – Honorable Mention Special Award) sahibi oldu. 2016-2017 yılları içinde, dünyada SAP HANA projeleri gerçekleştiren 100’den fazla şirket arasında yapılan değerlendirme sonucunda ve uzun bir eleme sürecinin ardından sunulan ödül, bu segmentteki en başarılı projeleri hayata geçiren şirketlere veriliyor. Türk Telekom’un kazandığı ödülle 150 inovasyon başvurusunun arasından öne çıktı.

Başarılı entegrasyon ödül getirdi

SAP HANA İnovasyon Ödülleri 2017 – Özel Onur Ödülü; Türk Telekom, TTNET ve Avea şirketleri finansal verilerinin ve operasyonlarının, birleşme kapsamında tek bir sisteme entegre edilmesiyle elde edildi. Entegrasyonla birlikte tek merkezden ve müşteri bazlı segmentasyon ile hızlı ve doğru olarak raporlama yapılması da Türk Telekom’un ödülü almasında etkili oldu. Bunun yanında veri işleme ve raporlama hızındaki artış, ortak hizmet merkezi, operasyonel verimlilik ve etkinliklerdeki artış da Özel Onur Ödülü’nün alınmasında önemli rol oynadı. 16 Mayıs Salı günü ABD Orlando’da düzenlenen ödül töreninde Türk Telekom adına ödülü Grup Finansal Kontrol Direktörü Serkan Çağatay aldı.

Türk Telekom Finans Genel Müdür Yardımcısı Kaan Aktan Türk Telekom, marka entegrasyonunun yanı sıra finansal entegrasyonu da başarıyla tamamladı. Türk Telekom gibi büyük bir yapıda kısa sürede başarıyla tamamladığımız bu süreç, uluslararası arenada da ses getirdi ve bu ödüle layık görüldük. Proje kapsamında hayata geçirdiğimiz kurumsal kaynak planlamasıyla, eş zamanlı olarak tüm analizlerin, stratejilerimize uygun biçimde gerçekleşmesini sağladık. Başta S4/HANA olmak üzere, SAP’nin modüler ve yenilikçi imkânlarının da buradaki önemi çok büyük. Şirketimize ödül getiren bu projede görev alan tüm çalışma arkadaşlarımı tebrik ediyorum” dedi.

Etiketler: » »
Share
2104 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

2+6 = ?