logo

Türk Telekom’dan Yeni Mobil Müşterilerine Bol İnternetli Tarifeler

Türk Telekom, mobil kullanıcılara büyük avantaj sunmaya devam ediyor.

Türk Telekom, yeni müşterisi olacaklara özel bol internetli yeni tarifelerini kullanıma sundu. “Avantajlı 4GB” tarifesinde Türk Telekom’un yeni müşterisi olacaklar, 4GB internet, her yöne 750 dakika konuşma, her yöne 1000 SMS ve grup içi sınırsız konuşma hakkına aylık 25 TL’ye sahip olabiliyor. Avantajlı 6GB tarifesinde ise 35 TL ücret karşılığında 6GB internet, her yöne 1000 dakika, her yöne 1000 SMS ve grup içi sınırsız konuşma hakkına sahip olunabiliyor.

Türk Telekom’un Türkiye’nin ünlü yüzlerinin yer aldığı reklam serileri de devam ediyor. Yayına giren son reklam serisinde ekranların sevilen yüzleri Ceyda Düvenci, Aras Bulut İynemli ve Özgür Ozan rol alıyor. Ünlü isimler, günlük yaşamlarında ihtiyaç duydukları yüksek çekim gücü ve hızlı mobil internet gibi tüm özellikleri Türk Telekom’da bulduklarını anlatıyor.

14 binden fazla yeni çekim noktasıyla yüksek çekim gücü

Türk Telekom, yenilikçi altyapı yatırımlarıyla mobil iletişimdeki gücünü artırmaya devam ediyor. Türk Telekom müşterileri, 14 binden fazla yeni çekim noktasıyla kapalı alanda bile yüksek çekim gücünü deneyimliyor. Sadece Türk Telekom’un sahip olduğu GiGA 4.5G teknolojisi, 4.5G’den üç kat daha hızlı mobil internet sunuyor. Ayrıca HD+ Görüşme, kullanıcıların 4.5G şebekesi üzerinden yüksek kalitede sesli ve görüntülü konuşma gerçekleştirmesini sağlıyor.

Avantajlı 4GB Tarifesi, 4GB + 750 Dakika + 1000 SMS + Grup içi sınırsız dakika, 12 ay taahhütlü ücreti 25 TL iken, taahhütsüz ücret 35 TL.

Avantajlı 6GB Tarifesi, 6GB + 1000 Dakika + 1000 SMS + Grup içi sınırsız dakika, 12 ay taahhütlü ücret 35 TL iken, taahhütsüz sadece 45 TL.

Etiketler:
Share
1891 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

8+1 = ?