logo

Turkcell “7. İş’te Teknoloji Hamlesi” Toplantısını Hatay’da Gerçekleştirdi

mh_turkcell_cagatay_aynur

Turkcell Kurumsal Satış Direktörü Çağatay Aynur

Turkcell, “İş’te Teknoloji Hamlesi” vizyonu doğrultusunda şirketlerin büyümesine teknolojiyle destek olmak üzere ara vermeden yıllardır Anadolu turuna devam ediyor. Anadolu’yu adım adım gezerek mobil ve sabit iletişim teknolojilerinin şirketlere sağladığı faydayı, teknolojik dönüşüm fırsatından yararlanmak isteyen şirketlerle bire bir temasa geçerek anlatan Turkcell, bu seneki organizasyonlarından yedincisini Hatay’da Turkcell Kurumsal Satış Direktörü Çağatay Aynur’un ev sahipliğinde, Kadir Çöpdemir’in moderatörlüğü ile gerçekleştirdi.

Turkcell Kurumsal Satış Direktörü Çağatay Aynur‘un “Teknoloji ve İnovasyonla Yeni Bir Dünya” başlıklı konuşmasıyla başlayan toplantının sonunda Turkcell’in mobil ve sabit teknoloji çözümlerini kullanarak fark yaratan Hatay Belediyesi Bilgi İşlem Daire Başkanı Alpaslan Saltuk Buğrahan, Tuna Otomotiv sahibi İskender Karakurumer, Kadirli Belediyesi Bilgi İşlem Müdürü Sadık Baş başarı hikayelerini paylaştı.

Çağatay Aynur: “Son 5 yılda Hatay’da 84 milyon TL’lik yatırım gerçekleştirdik”

Turkcell Kurumsal Satış Direktörü Çağatay AynurTurkcell, bugün kurumsal pazarın lideri ve 520 bini aşkın şirkete hizmet veriyor. 2014 yılında ülke ekonomisine 1,8 milyar TL katkı sağladığımız makineler arası iletişim teknolojisiyle kurumsal müşterilerimize hesaplı, pratik, hızlı ve faydası kanıtlanmış çözümler sunuyoruz. Bugün Türkiye’de makineler arası iletişim teknolojisinin kullanıldığı yaklaşık her 3 makineden 2’si Turkcell’li ve M2M konusunda uzman 40 iş ortağımızla 1500’ü aşkın proje gerçekleştirdik. 33 bin 500 km’lik fiber altyapımız, tek noktadan toplu iletişim çözümlerimiz, kurumsal müşterilerimize hizmet veren 1000 çağrı merkezi çalışanımız ve 2200 kişilik kurumsal satış ekibimizle müşterilerimize en iyi hizmeti götürüyoruz. Geçtiğimiz aylarda, şirketlerin bilişim teknolojilerini etkin kullanımı için Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek yeni bir model geliştirdik. İş’te Teknoloji Hamlesi adını verdiğimiz bu model ile sektörlerin ve şirketlerin ihtiyaçlarına özel çözümleri kategorize edip, Turkcell güvencesi ile müşterilerimize sunuyoruz” dedi. Turkcell olarak iş süreçlerini mobil teknolojilerin katkısıyla sürdürerek yeni dünyada kazananlar arasında olmak isteyen müşterileri için “Gerçek Zamanlı İşletme” yaklaşımını hayata geçirdiklerini söyleyen Aynur “Gerçek Zamanlı İşletme yaklaşımı şirketlerin 3 temel alanının yeni nesil teknolojilerle gerçek zamanlı olarak yönetilmesi anlamına geliyor. Bunlardan ilki Mobil İşletme, yani firmaların operasyonlarının tamamını ya da bir kısmını mekan ve zamandan bağımsız olarak yürütebilmesi. İkincisi, şirketlerin müşterileri hakkında kendi operasyonları ile bilmeleri mümkün olamayacak bilgileri de kullanarak iç görü sahibi olması, en doğru teklifi, en doğru kitleyle, en doğru zamanda buluşturabilmesini sağlayan Gerçek Zamanlı Pazarlama. Üçüncüsü ise, firmaların operasyonlarını yönetebilmeleri için kurmaları zaruri olan bilgi işlem altyapılarını, yatırım yapmadan, servis modeli ile edinmeleri anlamına gelen Sıfır Altyapılı İşletme” olduğunu ifade etti. Samsun için yapılan yatırım miktarına da değinen Aynur “Anadolu’nun her köşesine önemli yatırımlar gerçekleştiriyoruz. Bu yatırımlarımız hem şehrin gelişimine hem de ülke ekonomisine önemli katkılar sağlıyor. Yatırım konusunda önem verdiğimiz illerimizden bir tanesi olan Hatay’da son 5 yılda yaptığımız toplam yatırım miktarı 84 milyon TL’yi buldu. Yatırımın yanında Hatay’a istihdam konusunda da katkı sağladık, bundan ayrıca büyük mutluluk duyuyoruz” dedi.

Etiketler: » » » » » »
Share
2337 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

7+5 = ?