logo

Turkcell, Bayramda Huzurevi Sakinlerini Unutmadı

mh_turkcell_emekliler_kulubu

Büyük küçük herkesi bir araya getiren, kalpleri bütünleştiren, muhabbetleri pekiştiren, barış ve mutluluk getiren bayramlarda en çok büyüklerimiz bekliyor kapısının çalmasını. Özellikle de huzurevine yerleşen büyüklerimiz. Turkcell Ramazan Bayramı’nda huzurevindeki büyüklerimizi unutmadı ve bayram mutluluğunu onlarla birlikte yaşadı.

Turkcell Emekliler Kulübü’nün düzenlediği etkinlik kapsamında İstanbul’da huzurevlerini ziyaret eden Turkcell Bireysel Pazarlama Müdürü Efe Çapar ve ekibi huzurevi sakinlerinin bayramını kutlayıp hayatlarına değer katacak teknolojileri anlattılar. Teknoloji konusundaki bilgilendirmenin ardından mini bir Türk Sanat Müziği dinletisi ile huzurevi sakinleri ziyaretçileriyle beraber keyifli anlara imza attılar.

Birbirinden çok farklı müşteri profillerine özgü beklenti, talep ve ihtiyaçları doğru tespit ederek, bunlarla birebir örtüşen çözümler üretmeyi hedefleyen Turkcell, Emekliler Kulübü ile 60 yaş üstündeki müşterilerine özel fayda ve avantajlar sunuyor. Ramazan Bayramı vesilesiyle gerçekleşen ziyaretten büyük memnuniyet duyan huzurevi sakinleri, ziyaretçileriyle beraber Türk Sanat Müziği dinletisine katılıp güzel bir bayram sabahı geçirdiler.

Diğer taraftan Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu, Emekliler Kulübü üyeleri için özel bir ses kaydı hazırladı. Emekliler Kulübü’nün yaklaşık 700 bin üyesi bayramda Terzioğlu tarafından aranarak bayramları kutlandı. Ayrıca Emekliler Kulübü’nün 5 bin üyesi de Turkcell tarafından canlı aranarak bayramları tebrik edildi.

Etiketler: » »
Share
2978 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

9+1 = ?