logo

Türkiye Lazer Fosfor Projektörler İle Tanışıyor

mh_astel_elektronik_projektor

Astel Elektronik, projeksiyon dünyasında yeni bir dönem başlatacak Christie GS Serisi’nde yer alan lazer fosfor teknolojisine sahip projektörleri Türkiye’de ilk kez satışa sunduğunu açıkladı.

 Kullanım ve bakım maliyetleri, “cepte kar” kalıyor!

Geçtiğimiz Temmuz ayında Christie Digital tarafından Las Vegas’ta düzenlenen InfoComm 2014 fuarında ilk kez görücüye çıkarılan ve büyük beğeni toplayan GS Serisi, Astel Elektronik’in katma değerli hizmetiyle dağıtımını üstlendiği birçok üründe olduğu gibi global pazarlarla aynı anda Türkiye’deki tüketicilerle buluşuyor.

 Özellikle “toplam sahiplik maliyeti” (total cost of ownership) olarak da adlandırılan, cihaz satın alındıktan sonraki kullanım ve bakım maliyetlerinde olağanüstü bir düşüş yaratan GS serisi, 5000-5400 bin lümen parlaklık seviyesiyle de dikkatleri üzerine çekiyor.

Geleneksel lambalı projektörlerin aksine aydınlatma gücünü lambadan değil lazer fosfor teknolojisinden alan cihazın bu özelliği sayesinde satın alma kararı üzerinde büyük bir etkisi olan kullanım ve bakım maliyetleri görülmemiş seviyeler iniyor. 20 bin saate varan oldukça uzun bir kullanım ömrüne sahip lazer fosfor aydınlatma ile lamba değişikliği, filtre değişikliği ve yüksek enerji tüketimi tarih oluyorken, 20 bin saatlik kullanım sonunda “toplam sahiplik maliyeti” %50 düşüyor.

 Tüm mekanlar için ideal çözüm: Christie GS, daima parlak ve görüntü kalitesi hep yüksek!

Piyasadaki rakiplerinden birçok özelliğiyle sıyrılmayı başaran cihaz, ışık kaynağı olarak lazer fosfor teknolojisini kullanıyor. Lazer teknolojisine sahip olmayan lambalı projektörlerin parlaklıkları bin saat sonunda yüzde 50’lere inerken, lazer teknolojisi ile 20 bin saatlik bir ömür söz konusu oluyor. 20 bin saat sonunda ise cihazın parlaklığı sadece yüzde 80’lere inmiş oluyor. Böylece, kullanım ömrü boyunca aynı seviyede seyreden parlaklığa sahip projektörler, yüksek görüntü kalitesiyle de tüm mekanlar için ideal bir çözüm haline geliyor.

 Lazer fosfor ışık kaynağına ve 3 farklı çözünürlüğe sahip (WXGA, HD, WUXGA) 1-çip DLP GS Serisi, opsiyonel birleştirme (blending) ve görüntü eğme (warping) gibi özellikleri benzersiz renk uyumluluğu ile bir araya getiriyor. Bu özellikleri ile Christie GS Serisi; toplantı odaları, konferans merkezleri, devlet kurumları, yüksek eğitim merkezleri gibi sabit kurulum uygulamalarının yanı sıra casinolar ve konser/gösteri salonları gibi eğlence mekânlarındaki tüm beklenti ve ihtiyaçları karşılıyor.

Kablosuz bağlantı ve kurulum esnekliğinin önünü açan opsiyonel lens seçenekleri ile cihaz, günümüzün profesyonel görüntüleme uygulamalarının giderek artan tüm gereksinimlerini karşılamakla kalmıyor, en zorlu ortamlarda bile, görüntü kalitesinden en ufak bir ödün vermeden 7/24 kesintisiz operasyon sunuyor.

Display Port, HDMI, DVI ve HDBaseT gibi çok çeşitli giriş seçenekleri ile kullanım ve kurulum kolaylığını en üst seviyeye çıkaran Christie GS Serisi 5400 ANSI lümene varan parlaklıklarda keskin ve parlak bir görüntü performansı sunuyor.

 Christie Gs Serisi Kullanıcılarına Neler Vaat Ediyor?

– SSI-tabanlı lazer fosfor ile daha uzun ömürlü ışık kaynağı

– Daha gerçekçi renkler

– Uzun ömürlü DLP teknolojisi ile güvenilir performans

– 1200:1 kontrast oranı

– Eğimli yüzeyler için opsiyonel birleştirme (blending) ve görüntü eğme (warping) özelliği, çoklu projektör kurulumları için renk uyumluluğu özelliği

– 7/24 kesintisiz operasyon

– HD, WUXGA ve WXGA çözünürlükleri

– Kablo sorununu ortadan kaldıracak Kablosuz Bağlantı özelliği

– Çoklu lens seçeneği ve yatay / dikey kurulum özelliği

– Siyah / Beyaz kasa opsiyonları ile farklı arka planlara kolaylıkla uyum sağlar

Etiketler: » »
Share
2171 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

7+9 = ?