logo

Türkiye ve Rwanda Arasında Turizm İlişkileri Geliştirilecek

Turizm Otel Yöneticileri Derneği (TUROYD) Yönetim Kurulu Üyeleri, 10 Kasım 2017 tarihinde Conrad Istanbul Hotel’de DEIK Türkiye’nin ev sahipliğinde Turizm konulu iş geliştirme toplantısına katıldı.

Rwanda Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Williams Nukurinziza’nın katılımıyla gerçekleşen toplantıya TUROYD Yönetim Kurulu Üyelerinden Banu Çiçek, Mustafa Kılıç, Orhan Genceli, Tarkan Akyüz ve Turgay Solmaz katıldı. Toplantıda Türkiye ve Rwanda arasındaki turizm faaliyetlerinin geliştirilmesine yönelik konularda fikir alışverişinde bulunuldu.

Rwanda Turizm İş Geliştirme Sorumlusu Belise Karisa, ülke ekonomisi ve turizmi konusunda bilgi vererek “Amacımız Rwanda ve Türkiye arasındaki turizm ilişkilerini geliştirmektir. Diplomatik hedeflerimizden biri de karşılıklı olarak turist ağırlamaktır. TUROYD olarak sizlerden otelcilik konusunda eğitim desteği almak isteriz. Yatırımcılar olması durumunda Ankara’daki büyükelçiliğimizde kendilerine destek olmaya hazırız” dedi.

Toplantının açılış konuşmasını yapan TUROYD Yönetim Kurulu Üyesi Orhan Genceli, TUROYD ve TUROYD Akademi projesi hakkında bilgi verdi. Genceli “Türk otel yöneticileri tüm dünya ülkelerinde tercih edilmekte. Yöneticilerimiz dünyada eşi benzeri olmayan tesisleri başarı ile yönetmekte. Karşılıklı işbirlikleri ile iki ülkenin birbirini desteklemesi gerekiyor. TUROYD kurulduğu günden beri birçok üyesini yurt dışına transfer etti. Eğitim ve istihdam konusunda desteğe hazırız” dedi.

Etiketler: » » » » » »
Share
2138 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

9+9 = ?