logo

TÜRKKEP Genel Müdür Yardımcısı Levent Karadağ Oldu

TÜRKKEP Genel Müdür Yardımcısı Levent Karadağ

Türkiye’nin öncü KEP Hizmet Sağlayıcısı TÜRKKEP, ekibine tecrübeli isimleri dahil etmeye devam ediyor. Teknoloji sektörünün tanınan ismi, Levent Karadağ, 190’ın üzerindeki bayisi ile 2008 yılından bu yana hizmet veren TÜRKKEP’in yeni Genel Müdür Yardımcısı olarak göreve başladı.

Ankara Üniversitesi Fen Fakültesi Astronomi ve Uzay Bilimleri Bölümü’nden 1988’de mezun olan Levent Karadağ, 1986 -1990 yılları arasında başta Ankara Üniversitesi Fen Fakültesi olmak üzere birçok özel eğitim kurumunda ‘bilgisayar programlama’ dersleri verdi. Türkiye’nin önde gelen firmalarında Sistem Analisti, Proje Yöneticisi, Bilgi Sistemleri Yöneticisi, İş Geliştirme ve Pazarlama Yöneticiliği, E-Ticaret Projeleri Danışmanlığı görevlerinde bulundu. Karadağ, danışmanlığın yanında hizmet ve çözümlerle 100’den fazla kurumun e-Ticaret’e taşınmasına destek verdi. Karadağ, 1999 yılından beri Türkiye’nin bilişim ve e-Ticaret’e taşınmasında kamu ve özel sektör çerçevesinde çok sayıda etkinlik organize etmiş, e-Ticaret ve girişimcilik anlamında birçok AB ve Kalkınma Ajansı projesi tasarlayıp yürüttü.

Karadağ, 2000 yılından bu yana Türkiye Bilişim Derneği İstanbul Şubesi yönetimde yer alarak KOBİ bilişim, dijital yaşam, sosyal medya, akıllı şehirler, uzaktan eğitim, future learning, engelsiz bilişim, lojistikte bilişim, yönetim bilişim, Y kuşağı, Z kuşağı, siber güvenlik gibi konularda çok sayıda ulusal ve uluslararası sempozyum ve kongre organizasyonu gerçekleştirdi. Kadir Has Üniversitesi ve Yıldız Teknik Üniversitesi’nde öğretim görevliliği de yapan Karadağ, birçok TV programında yer aldığı gibi dört yıldır çeşitli gazetelerde yazarlık da yapmaktadır. Çok sayıda ulusal ve uluslararası firmaya e-ticaret danışmanlığı yapan Karadağ, e-Ticaret yasası hakkında görüşlerini TBMM’de sunmuştur. Devletin e-Devlet’e taşınması projelerinde aktif rol almıştır.

Karadağ’ın yayımlanmış kitapları arasında Uygulamalı BASIC Programlama Dili, Ev Kadınlarının İnternet El Kitabı, İnternet Pazarlama ve Başarı Öyküleri, Ailenin İnternet Klavuzu, E-Ticaret ve İnternet Girişimciliği Atölyesi bulunmaktadır.

Türkiye Bilişim Derneği (TBD) Bilgi İşlem Yöneticiler Kulübü Başkanlığı, TBD İstanbul Şube Yönetim Kurulu Başkanlığı, TBD Merkez Yönetim Kurulu Üyeliği yapan Karadağ halen TBD İstanbul Şube Yönetim Kurulu üyesidir. Karadağ, son yıllarda akıllı şehirler, siber güvenlik, e-Dönüşüm, çocukların teknoloji kullanımı ve endüstri 4.0 konuları üzerinde çalışmaktadır.

Etiketler: »
Share
3469 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

10+3 = ?

#

TÜRKKEP Genel Müdür Yardımcısı Levent Karadağ Oldu” için 1 yorum

  1. Turgay Turan : diyor ki:

    Gurur Duydum Ülkemizin böyle değerli genç Bilim insanlarına ihtiyacı var