logo

TurkNet, Taahhüt Mecburiyetine Son Veriyor

mh_turk_net_bt_cem_celebiler

TurkNet Genel Müdürü Cem Çelebiler

TurkNet, sektör içinde büyük bir adım atarak tüm bireysel tüketicileri kucaklayan “Özgür İletişim’’ adı altında tek bir sistem oluşturdu. TurkNet, “Özgür İletişim” olarak adlandırdığı sistem ile bireysel tüketicilerin ev içi iletişim ihtiyaçlarını tek ve net bir paket içerisinde, “her şey dahil” mantığıyla karşılayacak.  Aynı zamanda bunu abonelerini taahhüt vermeye mecbur bırakmadan yapıyor. TurkNet, bu sistem ile müşterilerinin, dilediği an vazgeçebilme özgürlüğüne ne kadar değer verdiğini de ortaya koyuyor. “Özgür İletişim”le TurkNet, 150 GB AKN’li, hızlı, sınırsız internet, evden yurtiçi, yurtdışı, GSM ayrımı olmaksızın her yöne 1000 dakika konuşmayı ayda 59.99 TL’lik iddialı bir fiyat ile tüketicilerine sunuyor.

Konuyla ilgili olarak 7 Mart 2016 tarihinde düzenlenen toplantıda konuşan TurkNet Genel Müdürü Cem Çelebiler “Bu yeni yaklaşımımızda ana odağımız tüketicilerin beklentileri oldu. Beklentilere kulak verdiğimizde, yüksek hızlı internetin ancak yüksek AKN ile bir anlam ifade edebileceğini anladık. Telefon tarafında ise tüketicilerin günün belli saatlerinde, sadece belirli yönlere arama yapabiliyor olmaktan memnun olmadıklarını fark ettik. Üstelik karma karışık seçenekler içinden neredeyse tesadüfen seçtikleri, ihtiyaçlarını tam olarak karşılamayan hizmetleri/paketleri, uzun süre kalmayı taahhüt etmeden alamamaları da, tüketicilerin canını en fazla sıkan konuydu. Daha memnun kalacakları hizmetlere geçiş yapmak istediklerinde ise bu, onlara ek ücret olarak geri dönüyordu. Bu nedenle; ezberbozan, yenilikçi, motive, fark yaratan TurkNet çalışanlarıyla hep  birlikte, tüm bu kısıtlamalara özgürlük getiren, içi dopdolu “her şey” dahil, Özgür İletişim paketimizi tüketicilerin beğenisine sunduk. Özgür İletişimle, tüketicilerimize, onların ihtiyaçlarını tek pakette, tek faturada ve fazlasıyla karşılayacağımızı, yalın ve net olacak faturalarında, onlara ek bedeller ödetmeyeceğimizi taahhüt ediyoruz. Bunun karşılığında ise onlardan herhangi bir taahhüt istemiyoruz” dedi.

20. Yılında TurkNet Yatırımlarına hız veriyor

TurkNet, son 1,5 yılda pazar payını iki kat, cirosunu %51 yükseltti. Abone sayısını 2014’e kıyasla neredeyse 3 katına çıkararak 170 binin üzerine ulaştırdı.

Etiketler: » »
Share
3522 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

4+1 = ?