logo

Uğur Berk İstinyePark Genel Müdürlüğü’ne Getirildi

mh_istinyepark_ugur_berk

Uğur Berk

İstinyePark’ın Genel Müdürlüğü’ne 14 Eylül 2015 tarihi itibarıyla Uğur Berk atandı. Berk görevini, 2007’den bu yana İstinyePark bünyesinde çalışan ve son 3,5 yıldır Genel Müdürlük görevini üstlenen Tolga Engin’den devraldı. Bilkent Üniversitesi İktisat Bölümü mezunu olan Uğur Berk, uzun yıllar turizm, enerji ve perakende sektörlerinde, yerli ve yabancı öncü firmalarda yöneticilik yaptı.

İstinyePark’ın yeni Genel Müdürü Uğur Berk “İstanbul’a dünya çapında bir eser kazandırılarak hayata geçirilen İstinye Park, kaliteli mağazalarından restoranlarına, mimari estetiğinden sanatla iç içe etkinliklerine kadar her zaman takip edilen bir alışveriş ve yaşam merkezi oldu. Yurtiçinden ve yurtdışından birçok ziyaretçiyi kucaklayan İstinyePark’ın başarısını ileriye taşımak için ekip olarak var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Tolga Engin “Sadece bir alışveriş merkezi olmakla kalmayıp yenilikçi ve öncü kimliğiyle açıldığı günden bu yana misafirlerinin yaşamına değer katan İstinyePark’ta, yaklaşık 9 yıl boyunca farklı kademelerde çalışmaktan çok büyük gurur ve mutluluk duydum. Bu başarılı yapının, her zaman daha da iyiye doğru yol alacağına inancım sonsuz. İstinyePark çatısı altında geçirdiğim süre boyunca desteklerini esirgemeyen bütün perakende ortaklarına, yatırımcılara, tedarikçilere ve çalışma arkadaşlarına teşekkür ediyor, Uğur Bey’e bu zorlu ama keyifli yolculukta gönülden başarılar diliyorum” dedi.

Etiketler: » »
Share
2250 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

1+2 = ?