logo

Usta İşi: Logitech MX Master Wireless Mouse

mh_logitech_mouse

Logitech, yeni mouse’u Logitech MX Master Wireless Mouse’u teknoloji tutkunları ile buluşturdu. Hassasiyet, hız ve konfor açısından sektörün en üstün mouse’u olarak tanımlanan cihaz, çoklu ekranlar, cihazlar ve işletim sistemlerinde kullanım kolaylığı sunuyor.

Şık tasarımı ile dikkat çeken cihazın programlanabilir çok yönlü kontrol, hız ve hassasiyet özellikleri olduğunu söyleyen Logitech Türkiye Pazarlama Müdürü Selver Yıldız “MX Master, çok sayıda navigasyon seçeneği ve gelişmiş özellikleri ile bugüne kadar tasarlanan en iyi mouse” dedi.

Logitech MX Revolution ve Logitech Performance MX’den oluşan serinin son üyesi olan cihaz, ele uygun şekilde konfor, hız ve kontrol için tasarlandı. Elinizi ve bileğinizi doğal pozisyonda kavrayan mouse, ergonomik tuşları ve kaydırma tekerleği ile akıcı bir kullanım deneyimini sunuyor.

Tarama yaparken tekerleği çevirme hızınıza göre otomatik olarak tıklatmalı kaydırma moddan yüksek-hızlı kaydırma moda otomatik geçiş yapabilen, hıza duyarlı tekerleğe sahip cihaz sayesinde tek çevirme hareketiyle sayfalar arasında kolayca geçiş sağlayabilirsiniz. Cihaz tekerleği çevirme hızınıza göre otomatik olarak tıklamalı kaydırma modundan yüksek-hızlı kaydırma moduna otomatik geçiş yapabilen, hıza duyarlı tekerleğe ve sağ sol kaydırma yapmanızı sağlayan baş parmak tekerleğine sahiptir. Windows ya da Mac bilgisayarınıza, Logitech Unifying alıcı veya Bluetooth Akıllı Teknoloji ile bağlayabilirsiniz. Aynı anda masaüstü bilgisayar, laptop ya da tablet gibi üç farklı cihazla eşleştirebileceğiniz cihaz. Easy-Switch butonuna tek dokunuşla seçtiğiniz cihazlar arasında kolayca geçiş yapabilirsiniz. Ayrıca mouse’un üstünde Mac bilgisayarınızdaki dokunmatik hareketleri atayabileceğiniz özelleştirilebilir bir tuş bulunmaktadır.

Logitech Options yazılımı cihazın tuşlarını ihtiyaçlarınız doğrultusunda özelleştirme imkanı sağlarken, Logitech Darkfeld Laser özelliği neredeyse her yüzeyde, camda veya parlak zeminlerde bile üstün takip özellliği sunuyor.

Şarj edilebilir bataryası bulunan cihaz full şarj ile 40 gün kullanılabilir, dört dakika şarj ile bir günlük kullanım sağlar. Üzerindeki ışık göstergesi ile şarjın azaldığını bildiren MX Master’ı şarj ederken de kullanmaya devam edebilirsiniz.

Cihazın tavsiye edilen 99.99€’luk fiyatıyla Mayıs 2015’te Türkiye’de satışta olması bekleniyor.

Daha fazla bilgi için: www.logitech.com/mxmaster

Etiketler: » » » » » »
Share
2254 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

2+10 = ?