logo

Uyumsoft, İstikrarlı Büyümesini Sürdürüyor

Uyumsoft Bilgi Sistemleri ve Teknolojileri AŞ Başkanı Mehmet Önder

Uyumsoft Bilgi Sistemleri ve Teknolojileri AŞ Başkanı Mehmet Önder, son bir yıldır yatırımlara hız verdiklerini ve bir önceki yıla oranla %65 büyüme gösterdiklerini açıkladı.

Ülkemizin enformatik dönüşümüne katkı sağlamak için çalışmalarını sürdürdüklerini kaydeden Önder “Türkiye’nin yerli ve milli yazılım firması olarak, gerek iş ve çözüm ortaklarımız, gerek kamu kurum ve kuruluşları, gerek üniversite- sanayi işbirliği kapsamında birçok çalışmayı eş zamanlı yürütüyoruz. Bu yılın ilk yarısında, yatırımlarımızı arttırarak, ekosistem ve ciroda %65 büyüme gösterdik. Yılın ikinci yarısında da yatırımlara aralıksız devam edeceğiz” dedi.

Ülkemizin her alandaki verisi, çok değerli ve kıymetlidir

Ülkemizin her alandaki verisinin değerli ve kıymetli olduğunu kaydeden Önder “Ülkemizin iktisadi ve sosyal verisi de, en az askeri ve siyasi verisi kadar stratejiktir. Bu noktada milli olma hassasiyeti arttı ve kurumlar bu konudaki çalışmalarını hızlandırdı. Son bir yılda daha yoğun ortak toplantılar yapılarak, fikirler ve projeler değerlendirilmeye başlandı. Önümüzdeki yıllarda bu çalışmaların, ürünlere ve hizmetlere dönüşmüş sonuçlarını almaya başlayacağız. Bu ürünleri ve hizmetleri, ülkemizin yanı sıra, bulunduğumuz coğrafyaya da ihraç edeceğiz. Türkiye’nin yerli ve milli yazılım firması Uyumsoft olarak, gerek iş ve çözüm ortaklarımız, gerek kamu kurum ve kuruluşları, gerek üniversite- sanayi işbirliği kapsamında birçok çalışmayı eş zamanlı yürütüyoruz” dedi.

Etiketler: »
Share
1991 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

9+6 = ?