logo

Uyumsoft, Tokat’taki Çalışan Sayısını 40’a Çıkaracak

mh_uyumsoft

Uyumsoft Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Önder, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Taşlıçiftlik Kampüsü’nde bulunan Tokat Teknopark’ın 30 Eylül 2015 tarihinde gerçekleşen resmi açılış törenine katıldı.

Bir ülkenin geleceğini, üniversiteler ve teknoloji şirketlerinin belirleyeceğini kaydeden Bakan Işık “Eğer, dünyanın en iyi üniversiteleri ve en iyi teknoloji şirketleri sizde olursa, ülkenizin geleceği için endişelenmenize gerek yok. Eğer bu sizde yoksa da, bunu oluşturmak aslında, ülkenin geleceğini teminat altına almak için olmasa olmazıdır” dedi. Teknoloji üretmek için güçlü bir sanayi altyapısına sahip olunması gerektiğini anlatan Fikri Işık, Amerika ve Japonya’nın bu noktaya tesadüfen gelmediğini belirtti.

Tokat Teknopark Genel Müdürü Doç. Dr. Ahmet Fenercioğlu, Teknopark’ta 29 firmanın bulunduğunu ve 1,5 yılda yaklaşık %90 doluluk oranına ulaştıklarını ifade ederek “Teknoparkımız, Tokat’a istihdam olanağı sağlamaktadır” dedi.

Konuşmaların ardından Bakan Fikri Işık ve protokol üyeleri Teknopark’ın açılışını yaptı. Bakan Fikri Işık, Tokat Valisi Cevdet Can, Ak Parti Tokat Milletvekilleri Coşkun Çakır, Celil Göçer, Ak Parti Tokat Milletvekili adayı Zeyid Aslan, Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu’nun aralarında bulunduğu protokol üyeleri, Teknopark’ta yer alan firmalara ziyarette bulundu.

Tokat’taki çalışan sayımızı 40’a çıkaracağız

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık ve beraberindeki protokol heyeti açılışın ardından Uyumsoft AŞ’yi ziyaret etti. Protokolü, Uyumsoft Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Önder, Uyumsoft Genel Müdürü Hüseyin Şahin, Uyumsoft Pazarlama Koordinatörü Volkan Şahin ve Uyumsoft çalışanları karşıladı.

Temmuz 2015 tarihinde Tokat ofisini açtıklarını ifade eden Mehmet Önder “Tokat’ta, kalifiye insan kaynağı sıkıntısı yok. Şuan ofisimizde 22 kişi çalışıyor. Önümüzdeki dönemde bu sayının 40 olmasını hedefliyoruz” dedi. Memleketi Tokat’a yatırım yapmaktan duyduğu mutluluğu dile getiren Önder, Tokat’ta yatırım yapmaya devam edeceklerini açıkladı.

Tokat ile ofis sayısı 6 oldu

Ülkemizin yazılım ve danışmanlıkta lider yerli yazılım firması Uyumsoft AŞ, Tokat Teknopark’taki ofisini Temmuz 2015 tarihinde açtı. Tokat ofisiyle birlikte Uyumsoft AŞ’nin ofis sayısı 6’ya çıktı. Merkez ofisi İstanbul Yıldız Teknik Üniversitesi YTÜ Teknoparkında yer alan Uyumsoft’un, İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Bakü ve Tokat’ta ofisleri bulunuyor.

Tokat ofisi, e-Fatura, e-Defter, e-Arşiv, e-Bilet gibi i-Dönüşüm projeleri başta olmak üzere, Uyumsoft’un ülke genelindeki müşterilerine hizmet sağlamaya devam ediyor.

Etiketler: » » » »
Share
4349 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

6+10 = ?