logo

Vakıf Emeklilik Yeni Sigorta Bilgi Sistemine Geçti

mh_vakif_emeklilik_web_gorsel

Vakıf Emeklilik, yeni Sigorta Bilgi Sistemi’ne geçti. Atlas adı verilen yeni sistem Vakıf Emeklilik’in iş süreçlerine hız, sürdürebilirlik ve operasyonel anlamda verimlilik katacak. Sistemle birlikte Agito firmasının “L4U” Life For You uygulaması da sektörde ilk kez kullanılacak.

Vakıf Emeklilik Genel Müdürü Özgür Obalı, sektörün öncü şirketi olarak IT altyapısında da örnek olduklarını söyledi. Büyüme hızlarının IT ihtiyaçlarını artırdığını ve farklılaştırdığını belirten Obalı “Bilişim teknolojileri, şirketlerin yönetiminde yükselen bir rol oynamaktadır. Vizyon olarak dijital kanallara yatırım yaparken müşteri odaklı düşünüyoruz. Yeni sistem büyük fayda sağlayacak ve müşterilerimize daha kaliteli hizmet vermemize önemli katkıda bulunacaktır” dedi.

“Rahat bir gelecek için yol haritamız” ve  “Geleceğimizin yol haritası” sloganlarından esinlenilerek Atlas ismi verilen yeni sistemin logosu da oldukça dikkat çekici.  Logo, Atlas Okyanusu ve kıtaların birleşimi hikayesinden ve Vakıf Emeklilik’in renklerinden yola çıkılarak hazırlandı.

Etiketler: » » » » »
Share
5689 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

2+7 = ?