logo

Veeam Türkiye’nin Yeni Distribütörü Armada Bilgisayar Oldu

mh_veeam_ozan_inan

Veeam Software Türkiye Ülke Müdürü Ozan İnan

Veeam Software distribütör ağına katılan Armada Bilgisayar sayesinde artık Türkiye’de daha fazla kurumun kesintisiz çalışmadan faydalanabileceğini duyurdu. Armada’yla yapılan anlaşmanın bir sonucu olarak Veeam’in Türkiye’de çalıştığı distribütör sayısı 3’e yükseldi. Veeam’in güçlü distribütör ağına katılan Armada, Avnet ve Ingram Micro Aptec ile Veeam’in Veeam ProPartner programına yeni satıcıların katılması amacıyla kapsamlı destek sağlayarak yerel BT pazarında daha da güçlenmesine yardım edecek. Bunun yanında Veeam erişilebilirlik çözümleri satan iş ortaklarına da satış sonrası teknik ve pazarlama desteği sağlayacak.

Günümüzde kurumlar herhangi bir kesinti ve veri kaybı olmadan istedikleri bir cihazla istedikleri yerden 7 gün 24 saat boyunca uygulamalarına erişebilmeyi talep ediyorlar. Sonuç olarak işletmeler BT departmanlarını daha önce hiç olmadığı kadar kesintisiz hizmet sağlamaları için zorluyor, kesintisiz ve her zaman ulaşabilecekleri çalışma ortamına ihtiyaç duyuyorlar ve bunu talep ediyorlar.

Armada Bilgisayar’ın Genel Müdürü Mustafa Güven özellikle son yıllarda 7/24 erişimin işletmeler için çok önemli hale geldiğini belirterek “Kurumlar artık dünyanın çeşitli köşelerinden iş ortaklarına, müşterilere ve çalışanlara sahipler. Dünyanın herhangi bir yerinden istedikleri bir cihazla şirketlerine erişebilmeliler ve bu da güvenli olmalı. Veeam’in erişilebilirlik çözümleri, modern veri merkezlerinin üzerine inşa edildiği sanallaştırma, modern depolama ve bulut teknolojilerini kullanarak yüksek hızlı kurtarma, kendini kanıtlamış koruma sağlarken veri kaybının da önüne geçilmesine yardımcı oluyor. Bu yüzden de Veeam’in ürünlerini kurumsal iş ortaklarımıza sunmak bizim için de büyük bir avantaj” dedi.

Veeam Software Türkiye Ülke Müdürü Ozan İnan, Armada Bilgisayar ile yapılan işbirliğinin Veeam’in gücüne güç katacağını belirterek “Veeam 2011’de Türkiye pazarına girdiğinden beri tüm operasyonlarını kanal üzerinden gerçekleştirdi. Bu yüzden de Armada ile yapılan anlaşma Veeam’in kanalda güçlü bir oyuncu olarak yerini güçlendirmek istediği Türkiye’de attığı bir başka önemli adım olacak. Bu işbirliği, orta ve büyük boyutlu şirketler pazarında payını artırmaya devam ederek 2018’de 1 milyar dolar ciroya ulaşmayı hedefleyen Veeam’in amaçlarıyla da paralellik gösteriyor. Armada’nın Türkiye’deki yaygın kanal ağı aracılığıyla daha fazla şirkete ulaşacağımıza ve şirketlerin aradıkları erişilebilirlik çözümlerine kavuşmalarına yardımcı olacağımıza inanıyoruz” dedi.

Bugün Türkiye’de 480’den fazla ProPartner, veri erişilebilirliği pazarını yönlendiren yeni iş olanaklarına ve cirolarını artırmalarına yardımcı olan Veeam ürün ve hizmetlerine erişebiliyor. Türkiye’deki toplam müşteri sayısı da 2.400’e ulaştı.

Veeam ProPartner Programı ile ilgili daha fazla bilgi için:  www.veeam.com/propartner.html

Etiketler: » » »
Share
2288 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

9+3 = ?