logo

Vefat Eden Sevdiklerinizin Anıları İnternet Ortamında Yaşayacak

mh_hatirasina_com_gorsel

Vefat eden sevdiklerinizin anılarını yaşatmak, fotoğraflarını paylaşmak ve yakınlarınızın taziye dileklerini yayınlamak için sosyal medya portalı olan www.hatirasina.com açıldı.

www.hatirasina.com’la hızlı ve kolay şekilde şık bir taziye web sitesi oluşturulurken bilgiler, notlar, resimler ve daha fazlası içerik olarak eklenebiliyor. Site üzerinden merhumlar için oluşturulan web sayfasının altına merhum yakınlarının taziye dileklerini ve hatıra fotoğraflarını iletebilmeleri sağlanıyor. Ayrıca en önemli özelliği, sizin haricinizde eklenen her türlü metaryalin sizin onayınız olmadan yayınlanmaması.

Merhumun sevdiklerinin ve yakınlarının güzel dileklerini içeren taziyelerinden oluşan online kitap ile merhumun anıları www.hatirasina.com’da yaşıyor. Diğer bir özelliği ise özel bir kare barkod oluşturulması. Bu barkodun çıktısının mezar tasına yapıştırılması, kare kodun telefondan okutulması ile tüm bilgilere hızlı erişim sağlıyor. Portal ücretsiz olup üyelik esaslarına göre çalışıyor.

Farklı sosyal medya hesaplarından da taziye mesajları bırakılmasını sağlayan sitenin kullanımı basit kontrol paneli sayesinde gerçek zamanlı paylaşımlar yapılmasına olanak veriyor.

Etiketler: » »
Share
1748 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

4+1 = ?