logo

Veliler “Arvento Kids” İle Çocukların Servislerini Takip Edebiliyor

Arvento Araç Takip Sistemleri tarafından geliştirilen servis takip sistemi “Arvento Kids” ebeveynlere rahat bir nefes aldırıyor. “Çocuğum nerede kaldı, acaba servis şoförü hız yapıyor mu?” sorularını ortadan kaldıran sistem, İstanbul Toplu Taşımacılar Birliği (İSTAB) üyesi firmalara ait 20 bin servis aracında kullanılıyor.

Veliler için büyük kolaylık

Servisler için geliştirilen bu sistem ile veliler çocuklarının okula ve eve varış zamanlarını kolaylıkla görebiliyor, servis aracının hız ihlali yapıp yapmadığını kontrol edebiliyor. Sistemin mobil uygulaması “Arvento Kids” ile akıllı telefon ve tabletlerden servis aracının bütün hareketleri ve hızı anlık takip edilebiliyor. Servis aracı eve yaklaştığında velinin cep telefonuna SMS gönderebilen sistem sayesinde araç ve velinin kapı önü bekleyişleri sona eriyor.

Okul yönetimleri de faydalanıyor

Velilere, güvenli servis hizmetini Arvento servis takip sistemi ile sunan okul yönetimleri, servis araçlarının her hareketini ve hızını sistem üzerinden online takip edebiliyor. Ayrıca, servis şoförünün yapmış olduğu hız limiti aşımını ve sürücü hatalarını da sistem üzerinden anında takip etme imkânı buluyor.

Velilerden herhangi bir şikâyet geldiğinde sistem üzerinden bakarak doğru yanıtı veren okul yönetimi, servis araçlarının zamanında okulda olmasıyla eğitim ve öğretim saatlerinde aksama yaşamıyor.

Servis şirketleri neden tercih ediyor?

Servis şirketlerinin araçlarını kontrol altına almalarını ve veli şikâyetlerinin önüne geçmeyi sağlayan sistem ile servis araçlarının okullara geliş gidiş zamanları, hızı ve rotası kontrol edilebiliyor. Servis şirketleri, toplam km takibi, rota planlama ve hız kontrolü yapabilen sistem ile tam zamanında hizmet sağlayarak hem velilerin ve okul yönetiminin memnuniyetini artırmış oluyor hem de araçlarının yakıt ve zaman tasarrufunu sağlıyor.

Bilgi için: http://kids.arvento.com/KidsLogin.aspx

Etiketler: » »
Share
2802 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

1+1 = ?