logo

VeriPark ve Sitecore Arasında Çözüm Ortaklığı Anlaşması

mh_veripark_asli_derbent_ozkan

VeriPark Genel Müdürü Aslı Derbent Özkan

VeriPark, kullanıcı deneyimleri yönetimi ve içerik yönetim sistemleri, ERP entegre e-ticaret altyapısı ve dijital müşteri deneyimi yönetimi alanlarında Microsoft’un global iş ortaklarından biri olan  Sitecore ile çözüm ortaklığı anlaşması imzaladı.

VeriPark Genel Müdürü Aslı Derbent Özkan VeriPark ilk kurulduğu yıllardan itibaren büyük ölçekli web, e-ticaret ve dijital dönüşüm projelerinin içerisinde olan bir çözüm sağlayıcı ve yemeksepeti.com dahil Türkiye’de ses getiren bir çok web projesine imza atmış bir firma. Sitecore ise Microsoft çözüm ortaklığı eko sisteminde VeriPark gibi global çözüm ortaklarından bir tanesi ve içerik yönetim sistemi alanında Gartner Magic Quadrant’da 1 numara pozisyonunda olan bir firma. Bu iki uzman ve alanlarında uzmanlaşmış firmanın çözüm ortaklığının Türkiye’deki müşterilerimiz için büyük katma değer yaratacağını düşünüyoruz. Omni-Channel projelerde bankacılık alanında pazar lideri olan VeriPark olarak, Sitecore ile birlikte bankaların ve diğer sektörlerin kurumsal içerik yönetimi altyapısını da bu dijital dönüşüm içerisine dahil ederek sadece işlem yapılan “transactional” portalleri değil tüm web ve mobil dönüşümün tek adresi olmayı hedefliyoruz” dedi.

Müşteri deneyimi yönetiminde dünyanın önde gelen şirketlerinden biri olan Sitecore, yenilikçi ve esnek teknolojisi ile şirketlerin dijital kimliğini oluşturarak yönetimini sağlıyor. Sitecore, entegre biçimdeki dijital pazarlama araçları, detaylı şekilde kişiselleştirilebilme özelliği, mobil istemci desteği ve yüzlerce modülü ile orta ve yüksek ölçekli şirketlerin ilk tercih ettiği platformların arasında yer alıyor. Microsoft’un global çözüm ortakları arasında yer alan Sitecore’un hizmet sağladığı şirketler arasında Easyjet, Jabra, Aviva, Zurich Sigorta L’Oréal, Carrefour, Kia Motors ve Canon bulunuyor.

http://www.veripark.com/

http://www.sitecore.net/

Etiketler: » »
Share
2180 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

1+8 = ?