logo

Vestel Venus V3 5580 Satışa Çıktı

mh_vestel_venus_v3_5580

Vestel, yerli akıllı telefonu Venus’ün yeni modeli 5580’i yeni özellikleri ve de avantajlı fiyatları ile teknoloji severlerle buluşturuyor. Venus 5580 metal gövdesi, 5.5” full HD çözünürlüğündeki ekranı, 8 çekirdekli işlemcisi, 16 MP arka, 5 MP ön kamerası ile performans ve tasarım olarak sınıfının en iyilerinden. %76.6 ekran kasa oranı ile 5.5” ekran deneyimini 5” boyutuyla sağlayan cihaz, bu özelliği ile kullanıcısına büyük ekran telefonu tek elle kullanma kolaylığı sağlıyor.

4.5 G şebeke uyumlu cihaz, tasarımı, performansı, ve üstün kamera özellikleri ile sevdiklerine yılbaşı hediyesi arayanlar için de iyi bir seçenek. 3 GB RAM kapasitesi, 8 çekirdekli işlemcisi ve 3000 mAh çıkarılabilir bataryası ile dikkatleri çeken cihaz, FM Radyo özelliği ve kızılötesi teknolojisi sayesinde sunduğu uzaktan kumanda özelliği ile de elverişli bir akıllı telefon deneyimi sunuyor. Ayrıca cihaz, sahip olduğu ön ve arka kamerasıyla kullanıcısına her an kaliteli fotoğraf çekme imkânı sunuyor. 16 MP olan arka kamerasında 3 adet LED flaş bulunurken, bu kamera otomatik odaklama, yüz algılama, HDR ve panorama gibi özelliklere de sahip.

Vestel satış noktalarında, anlaşmalı GSM operatörü mağazaları ve tekno marketlerde 899 TL’den başlayan fiyatlarla buluşan cihaz, önümüzdeki aylarda çift SIM kartlı versiyonu ile de tüketiciyle buluşacak.

Etiketler: »
Share
2103 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

2+3 = ?