logo

Vestel, Yerli OLED TV’sini Görücüye Çıkarıyor

mh_vestel_oled_tv

Vestel, ilk yerli OLED TV’sini 2 – 7 Eylül 2016 tarihleri arasında Berlin’de gerçekleşecek Uluslararası Elektronik Ürünler ve Teknolojileri Fuarı IFA’daki 3 bin metrekarelik standında tanıtmaya hazırlanıyor. Her bir pikselin kendi kendini aydınlattığı OLED TV teknolojisi fuarın ardından Vestel satış noktalarında tüketici ile buluşacak.

Vestel Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanı Turan Erdoğan, Türkiye’nin ilk OLED TV’sini üretmekten heyecan duyduklarını belirterek “TV teknolojisine yıllardır yaptığımız yatırımla Türkiye’de TV pazarında birinci sıradayız. Sürekli ilk üçte olduğumuz Avrupa pazarında da 2016 yılının ilk yarısında pazar pazarı yüzde 5’e varan küçülme oranları yaşarken biz yüzde 30’un üzerinde büyüdük. TV teknolojisinde öncü olmayı hedef edinmiş bir şirket olarak bugün yeni bir ilke daha imza atmanın gururunu yaşıyoruz. Geçtiğimiz yıl çıkardığımız ilk yerli kavisli TV’nin ardından ilk yerli üretim OLED TV’yi tüketicilerimizle buluşturarak, dar açılarda bile görüntüyü bozmadan sunabilen teknolojisi sayesinde kusursuz bir TV izleme deneyimi sunacağız. Görüntü kalitesi konusunda oldukça dikkat çekici bir performans sunan OLED TV üretimine yaptığımız yatırım ile Türkiye’de ve dünyadaki TV pazarımızı daha da büyüteceğimize inanıyoruz” dedi.

Artık Her Şey Daha Net, Daha Gerçek

Vestel OLED TV’nin bağımsız olarak aydınlatılan ve kendi parlaklıklarını bağımsız ayarlayabilen pikselleri sayesinde, birebir gerçek hayatta gördüğü mükemmel ışığı ve renkleri, keskin bir derinlikle beraber elde edebilecek.

OLED TV’ler piksel aydınlatması sayesinde seçili pikselleri tamamen kapatma ve mutlak siyah gösterme yeteneğine sahip. Böylece karanlık bir gecede ışıkların yarattığı o görüntü artık Vestel OLED TV sayesinde evlere geliyor.

Özellikleri : 

– 65’’ OLED TV

– Düz (Flat) Ekran

– UHD

– Çözünürlük: 3840×2160

– Dahili 4K Uydu Alıcısı

– Smart TV

– Bluetooth

– Dahili Wifi

– Dahili Karasal Dijital Alıcı

– Kendi parlaklıklarını bağımsız olarak ayarlayabilen pikseller

– Mükemmel Siyah

– Doğal Parlaklık ve Mükemmel Renkler

– Sınırsız Kontrast

– Kusursuz netlik ve görüntü

– Pixellence Teknolojisi

– Şık, ultra İnce Tasarım

Etiketler: » »
Share
2060 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

4+8 = ?