logo

“Vidivodo.com”da Değişim Rüzgarları

mh_vivivodo_gorsel

Vidivodo.com’da yeni yönetimle birlikte değişim rüzgarı da başladı. Punto Yeni Medya çatısı altında yayın hayatına devam eden Vidivodo.com, yönetim değişikliğiyle birlikte tasarım ve teknolojisini de yeniledi. Yeni tasarımı ve güncel içerik yönetimiyle dikkatleri üzerine çeken ve birçok kategoride en güncel videoları internet kullanıcılarıyla buluşturan Vidivodo.com’un önem verdiği alanlardan biri de günümüzün en büyük trendlerinden biri olan oyun videoları olacak.

Video oyunları alanında; özgün, eğlenceli ve kaliteli içerik üreten yayıncıların toplandığı platform açığını kapatmak adına Türkiye’de ilk adımı atan Vidivodo.com, önemli sayıda takipçisi ve hayranı bulunan oyuncuları, sadece Vidivodo.com’a özel ürettikleri içerikler ve projelerle yeni dönemde takipçileriyle buluşturacak. Hem E-sports oyuncularının yayınlarını paylaşabilecekleri, hem de E-sports takipçilerinin pek çok oyun içeriğini izleyebilecekleri bir platform haline gelmeyi de planlayan Vidivodo.com’un takviminde, yakın gelecekte canlı yayınlar da olacak.

2016 yılında özellikle oyun içerikleriyle tanınan yayıncılara ve E-sports takımlarına yönelecek Vidivodo.com’un Kurucu Ortağı Fatih Özkara “Vidivodo.com’un tüm tasarımını ve teknolojisini yenileyerek çok daha hızlı ve yeni reklam birimlerine kolay entegre olabilen yayın teknolojisine taşıdık. Yeni dönemde güncel ve eğlenceli içeriklerimizin yanında daha fazla özel oyun içeriklerine ve oyunculara yönelerek, Vidivodo.com’un oyuncuların ve dolaysıyla ‘gençliğin buluşma noktası’ olmasını da amaçlıyoruz. Yakın gelecekteki hedefimiz, mevcut yayın politikamıza ek olarak, oyun ve E-sports dünyasına destek veren, Türkiye’deki yeni ve en aktif video içerik mecrası olmak” dedi.

Etiketler: » »
Share
2256 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

5+7 = ?