logo

Vodafone Red Business Sabit Hatları Cebe Taşıyor

mh_vodafone_sabaithat_bt_engin_aksoy

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy

Vodafone Türkiye, kurumsal müşterilerine özel olarak sunduğu yenilikçi çözümlerine bir yenisini daha ekledi. Vodafone’un kurumsal müşterileri için 2 yıl önce geliştirdiği ve artan ihtiyaçlar doğrultusunda yenilediği Vodafone Red Business tarifeleri kapsamında sunulan “Vodafone Tek Telefon” servisi ile Türkiye’de ilk kez sabit hat ile cep telefonu birleştiriliyor. Sabit telefon cihazı ve kablolamaya gerek olmadan, işletmelerin sabit telefon numaralarına gelen aramaların mobil telefonlara iletilebilmesini sağlayan “Vodafone Tek Telefon” servisinden Vodafone Red Business hattına ek ayda sadece 1 TL’ye yararlanılabiliyor. İşletmeler, Vodafone’un bu yeni servisi sayesinde sabit hat numaralarını muhafaza ederek mobilden her an her yerde konuşma imkânı elde ediyor.

Engin Aksoy: “Red Business ile 1 yılda toplam 162 milyon TL’lik fayda sağladık”

Vodafone’un yenilenen Red Business tarifeleri ve Türkiye’de bir ilk olan “Vodafone Tek Telefon” servisi, 1 Ekim 2015 tarihinde Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy’un ev sahipliğinde düzenlenen bir toplantıyla tanıtıldı. Toplantıda konuşan Aksoy, Türkiye’nin Dijital Dönüşümü’ne liderlik etme vizyonu çerçevesinde mobil teknolojilerin kurumsal abonelerin de hayatını kolaylaştırmasını, onlara fırsat ve avantajlar sunmasını sağlamak için çalıştıklarını belirterek “Vodafone olarak, ‘yüzde yüz yarına hazır KOBİ’ hedefiyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. KOBİ’lerin yüzde yüz yarına hazır olmasının üç adımda gerçekleşebileceğine inanıyoruz. Mobil internet kullanmak, işini akıllı cihazdan takip etmek ve teknolojik çözüm kullanmak olarak tanımladığımız bu adımlardan özellikle mobil internet kullanımı konusunda Vodafone Red Business tarifelerini amiral gemimiz olarak konumlandırıyoruz. Vodafone Red Business ile yoğun iş hayatı olan KOBİ’lerin ihtiyaçlarını eksiksiz karşılayarak onlara daha verimli bir iş ortamı sağlamayı hedefliyoruz. Vodafone Red Business sadece tarifelerden oluşan bir platform değil. GSM dışı faydalarıyla da işletmelerin hayatını önemli ölçüde kolaylaştırıyor. Red Business kapsamında sunduğumuz ayrıcalıklar sayesinde, abonelerimize GSM dışı faydalarla 3 milyon TL, Her Şey Dahil Pasaport ile 137 milyon TL, yurtdışı aramalarda 22 milyon TL olmak üzere sadece 1 yılda toplam 162 milyon TL’lik fayda sağladık” dedi.

“Tek Telefon ile Türkiye’de ilk kez sabit ve mobil telefonu birleştiriyoruz”

Aksoy, yenilenen Vodafone Red Business tarifeleri kapsamında sunulan yeni “Vodafone Tek Telefon” servisi hakkında “Vodafone Red Business dünyasıyla, kurumsal abonelerimizin ihtiyaçları olan mobil hizmetleri en baştan eksiksiz karşılamayı hedefledik. Şimdi de yenilenen Red Business tarifelerimizi, Türkiye’de bir ilk’e imza atarak, sabit hatları cep telefonuna taşıyan ‘Vodafone Tek Telefon’ servisiyle işletmelerimizin hizmetine sunuyoruz. ‘Vodafone Tek Telefon’ ile hiçbir ek yönlendirme faturasına ve santral yatırımına gerek kalmadan sabit telefonlara gelen aramaları mobil hatlara aktarıyoruz. Türkiye’deki orta ölçekli işletmelerin aylık sabit telefon faturası 150 TL’yi aşabiliyor. Ek fatura karşılığı yönlendirme olmadan, ayda yalnızca ek 1 TL’ye sunduğumuz ‘Vodafone Tek Telefon’ servisi ile Vodafone abonesi olan işletmelerin aylık sabit faturalarını sıfırlayarak önemli bir maliyet avantajı sağlıyoruz. Öte yandan, yıllardır kullandıkları sabit telefon numalaralarını da koruma imkânı sunduğumuz işletmelerin, her an her yerden erişilebilir olmasını sağlayarak verimliliklerinin artmasına katkıda bulunuyoruz. Vodafone olarak, kurumsal müşterilerimizin rekabette öne geçmesi için yeni çözümler sunmayı ve onlara avantaj sağlayan ilkleri hayata geçirmeyi sürdüreceğiz” dedi.

Ofis dışındayken ulaşılamama derdine son

Vodafone Red Business abonelerinin işyerlerinde olmadığında ulaşılamama sorununu ortadan kaldıran “Vodafone Tek Telefon” servisi, üç ana özelliğiyle işletmelerin hayatını kolaylaştırıyor. Çağrı Yönlendirme Grubu özelliği ile sabit telefon numarasına gelen aramalar, önceden tanımlanmış mobil numaralara iletiliyor. Gruptaki bütün mobil telefonlar, yapılmış olan ayara göre aynı anda veya sırayla çalabiliyor. Otomatik Çağrı Yanıtlama özelliği ile sabit telefon numarası aradığında, aramanın istenilen firma kontağına doğrudan iletilebilmesi için arayan kişiye menü özelliği ve kaydedilebilen anonslar ile farklı yönlendirme seçenekleri sunulabiliyor. Bu sayede firmalara telesekreter hizmeti de sağlanmış oluyor. Arama Sıralandırma özelliği ise sabit telefon numarasına yapılan aramaların iletildiği mobil numaranın meşgul olması durumunda, gelen aramaların sıraya alınmasını ve bir görüşme bittikten sonra diğerinin alınmasını sağlıyor. İşletmeler, tüm bu hizmetlerden, sabit telefon numaraları değişmeden ve ek yönlendirme ücreti olmadan, ayda yalnızca ek 1 TL karşılığında yararlanabiliyor.

Sabit ödeme derdine son

“Vodafone Tek Telefon” servisi sayesinde işletmelerin santral yatırımı yapmasına ve sabit hatlara gerek kalmıyor. “Vodafone Tek Telefon” kullanıldığında, 500-1000 TL arası olan santral yatırımından, ayrıca aylık ortalama 100 TL’lik sabit telefon faturasından tasarruf sağlanıyor.

Red Business tarifeleri şimdi daha zengin

Vodafone, yenilediği Red Business tarifeleri kapsamında abonelerine “Vodafone Tek Telefon” servisi dışında başka avantajlar da sunuyor. Buna göre, paket içerikleri artırılan Vodafone Red Business tarifeleriyle aboneler daha fazla dakika, SMS ve data imkânından yararlanabiliyor. Aboneler ayrıca, Her Şey Dahil Pasaport sayesinde Vodafone Red Business tarifelerini 51 ülkede özgürce kullanabiliyor. Şirketle sürekli bağlantı sağlamak isteyen aboneler ise Vodafone’un ücretsiz Güvenli Depo servisi ile kurumsal verilerini ve kişisel dosyalarını bulutta sınırsız saklayabiliyor.

Red Business tarifeleri 4.5G’ye hazır

Red Business tarifeleri aynı zamanda 4.5G’ye hazır tarife özelliğini de taşıyor. Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu’ndan (BTK) Red Business tarifelerine özel alınan izin sayesinde, Red Business tarifesi kullanıcıları, 1 Nisan 2016’da Türkiye’de hayata geçecek olan 4.5G teknolojisine otomatik olarak geçiş yapabilecek.

Etiketler: » » »
Share
2888 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

2+5 = ?