logo

Vodafone’un “Her Şey Dahil Pasaport” Hizmetinin Kapsamı 64 Ülkeye Ulaştı

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy

Vodafone, müşterilerine sunduğu “Her Şey Dahil Pasaport” hizmetinin kapsamını genişletti. Komşu ülkelerimizden olup aynı zamanda yoğun ziyaretçi alan Gürcistan ile son yıllarda turistik seyahatlerin yoğunlaştığı Çin’in de arasında olduğu ülkelerin eklenmesiyle kapsamı genişleyen “Her Şey Dahil Pasaport” hizmetiyle Vodafone Red’li aboneler tarifelerindeki tüm dakika, SMS ve interneti yurtdışında da Türkiye’deymiş gibi özgürce kullanabiliyor.

Vodafone Red’liler, yurtdışına fatura kaygısı yaşamadan seyahat etme imkânı sunan “Her Şey Dahil Pasaport” hizmetinin yurtdışındaki dakika, SMS ve internet kullanımını otomatik algılayan Akıllı Ücretlendirme Teknolojisi sayesinde kullanım yapmadıkları günlerde herhangi bir ücret ödemezken, dakika, SMS veya internet kullanımı yaptıklarında günlük sadece 14,90 TL ücret ödüyor.

Engin Aksoy: “‘Her Şey Dahil Pasaport’ hizmetimizle abonelerimiz yepyeni ülkelerde de özgürce iletişim kuracak”

Yurtiçi ve yurtdışı fiyat ayrımını ortadan kaldıran “Her Şey Dahil Pasaport” hizmetiyle Vodafone Red abonelerine tarifelerindeki her yöne dakika, SMS ve interneti 64 ülkede tıpkı Türkiye’deymiş gibi özgürce kullanma kolaylığı sunduklarını belirten Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy “Vodafone olarak, dijitalleşme vizyonumuz doğrultusunda abonelerimizin hayatını kolaylaştırmaya odaklı ürün ve hizmetler sunuyoruz. Bu vizyonla 2013 yılında geliştirdiğimiz ve abonelerimize global iletişim ağımızın gücünden yararlanarak tarifelerini Türkiye’deymiş gibi kullanma imkânı sağladığımız ‘Her Şey Dahil Pasaport’ hizmetini her yıl yenilemeye ve abonelerimizin en çok gittiği ülkelerle güncellemeye devam ediyoruz. Bu yıl özellikle Gürcistan, Çin, Makedonya, Sırbistan gibi ülkeleri de ekleyerek abonelerimizin telefon faturalarını düşünmeden seyahat edebilecekleri ülke kapsamımızı genişlettik. Böylece, abonelerimize çok daha geniş bir coğrafyada özgürce iletişim kurma avantajı sunuyoruz. Vodafone olarak, yenilikçi ürün ve hizmetlerimizle abonelerimizin hayatını kolaylaştırmaya devam edeceğiz” dedi.

Yurtdışında konuşmak, mesajlaşmak ve internet kullanmak hem kolay hem hesaplı

Her Şey Dahil Pasaport” ile Vodafone Red’li aboneler tarifelerindeki her yöne dakika, SMS ve internetin tamamını yurtdışında da günlük sadece 14,90 TL ödeyerek Türkiye’deymiş gibi özgürce kullanabiliyor. Yurtiçinde olup yurtdışındaki yakınlarını aramak isteyen aboneler ise 23 ülkeyi tarifelerindeki dakikaları kullanarak herhangi bir ek ücret ödemeden arama ayrıcalığından faydalanabiliyor.

Vodafone Red’lilere sunulan “Her Şey Dahil Pasaport” hizmetine dahil güncel ülkeler

Her Şey Dahil Pasaport” hizmeti; Almanya, Amerika Birleşik Devletleri, Arjantin, Arnavutluk, Avustralya, Avusturya, Belçika, Bolivya, Brezilya, Bulgaristan, Çek Cumhuriyeti, Dominik Cumhuriyeti, El Salvador, Fransa, Gana, Guatemala, Guyana, Güney Afrika Cumhuriyeti, Hindistan, Hollanda, İngiltere, İrlanda, İspanya, İsviçre, İtalya, Jamaika, Kanada, Katar, KKTC, Kolombiya, Kosta Rika, Letonya, Litvanya, Macaristan, Malta, Meksika, Mısır, Nikaragua, Panama, Paraguay, Peru, Portekiz, Porto Riko, Romanya, Rusya, Suudi Arabistan, Surinam, Şili, Uruguay, Yeni Zelanda, Yunanistan ülkelerindeki maritime ve uydu operatörleri dışındaki anlaşmalı tüm operatörlerde geçerli. Son olarak Gürcistan, Çin, Sırbistan, Makedonya, Hırvatistan, Polonya, Kosova, İsveç, Lihtenştayn, Lesoto Krallığı, Monako Prensliği, San Marino Cumhuriyeti ve Slovenya’nın da eklenmesiyle “Her Şey Dahil Pasaport” hizmetinin kapsamı 64 ülkeye ulaştı.

Etiketler: » » »
Share
2194 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

4+6 = ?