logo

WD, My Cloud Mobil Uygulamasını Yeni Sürümünü Duyurdu

mh_wd_my_cloud_app

WD, kullanıcıların her yerden akıllı telefonları ya da tabletleri ile fotoğraflarını görüntülemek, videolarını oynatmak ve dosyalarına erişebilmek için My Cloud kişisel bulutlarına uzaktan bağlanmalarını sağlayan WD My Cloud uygulamalarının dört milyondan fazla kez indirilmiş olduğunu duyurdu. Bu deneyimin daha iyi olmasını sağlamak amacıyla WD, WD My Cloud cihaz yazılımının yanı sıra WD My Cloud mobil uygulamasının yeni sürümlerini sağlayan işletim yazılımı (OS) sürümü 1.5’i piyasaya sürdü. WD My Cloud OS 1.5 yeni ortam gezintisi, görüntüleme ve arama özelliklerini beraberinde getiriyor. Ücretsiz güncelleme My Cloud, My Cloud Mirror, My Cloud EX2 ve My Cloud EX4 ‘ü kapsayan My Cloud ürün ailesinin tümü için geçerli olacak.

WD İçerik Çözümleri Birimi ve Dünya Geneli Satış Departmanı Başkan Yardımcısı Jim Welsh “WD, tüketicilerin çeşitli bilgisayar ve mobil cihazlarımızda topladığımız bütün müzik, film, fotoğraf ve diğer dijital dosyaları düzenleme ve kontrol etme konusunda karşı karşıya kaldıkları bunaltıcı angarya işi anlıyor. WD My Cloud uygulamasının bugüne kadar dört milyondan fazla kez indirilmiş olması, yazılımımızın müşterilerimize muazzam bir değer sağladığını ve WD My Cloud OS’nin yaşamlarımızdaki dijital içerik miktarını büyütmede hepimizin karşılaştığı dijital kaosu basitleştirme misyonunu sürdürmeyi taahhüt ettiğimizi göstermektedir” dedi.

My Cloud ailesiyle kullanıcılar her yerde, iOS ya da Android mobil cihazlara yönelik WD’nin WD My Cloud mobil uygulamasını kullanarak en sevdikleri dijital içeriklere erişim sağlayabilirler. WD My Cloud OS1.5 güncellemesi, kullanıcılara fotoğraflarını, müzik ve video içeriklerini görüntülemeleri için daha kavrayıcı bir deneyim sağlayarak mobil uygulamaya dinamik bir Ortam Görüntüleme özelliği katmaktadır. WD My Cloud uygulaması da, kişisel bulut hesaplarındaki ve Dropbox, OneDrive ve Google Drive  gibi genel kullanıma açık büyük bulut servislerindeki içeriklere yalnızca tek bir uygulamadan erişmelerini sağlayarak kullanıcıların bütün bulut depolamalarını tek bir uygulama altında ve kullanıcı ara yüzünde birleştirmelerine yardımcı oluyor.

WD My Cloud mobil uygulaması hali hazırda App StoreSM ve Google PlayTM den ücretsiz olarak indirilebilir.

Etiketler: » »
Share
2134 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

7+10 = ?