logo

WD Red Pro Sürücülerde Kapasite Büyüyor

     mh_wd_6tb

WD, ödüllü WD Red Pro sabit sürücü serisini 5 TB ve 6 TB kapasitelerle genişlettiğini duyurdu. WD Red Pro ailesi NAS (networke bağlı depolama) 16 yuvalı sistemlere kadar ideal çözümü sunuyor ve standart WD Red sürücülerinden daha kapsamlı depolama ihtiyacı olan iş yerlerine hizmet ediyor.

Piyasaya sürülen WD Red Pro 5 ve 6 TB sabit sürücüler, geliştirilmiş tasarım ve saniyede 214 Megabyte (MB/s) data transfer oranları için 128 MB önbelleğe sahip. WD’nin NASware 3.0 yazılımı, teknolojinın teşvik ettiği veri koruma, yüksek NAS performansı ve güvenilir entegrasyon sağlıyor.

WD Dahili Ürünlerden Sorumlu Ülke Müdürü Arkın Balıkçıoğlu “WD müşterilerine, ev, tüketici ve iş segmentlerindeki NAS çözümleri için eksiksiz bir yüksek kapasiteli NAS depolama çözümleri portfolyosu (WD Red ve WD Red Pro) sunuyor. Kapasite genişlemesi ile şimdi müşterilerimizin verileri sektördeki en güvenilir ve değerli marka tarafından korunurken, sistemlerinin depolama yoğunluğunu yükseltmeleri için bir yol var“ dedi.

WD Red Pro 6 TB sabit sürücüler şu özelliklere sahip

16 Yuvaya Kadar Şok Koruması: Çok eksenli bir şok sensörü ile donatılmış sürücü, fark edilmeyen şok durumlarını tespit ediyor ve dinamik uçuş yüksekliği teknolojisi ile birlikte, her okuma-yazma fonksiyonunu veriyi telafi etmek ve korumak için düzeltiyor. Bu sayede, sürücüyü geniş 1-den 16-yuvaya kadarki NAS çevrelerinde koruyor.

NASware 3.0: Özelleştirilmiş ileri seviye yazılımı, zorlu NAS ortamında pürüzsüz entegrasyon, sağlam veri koruma ve ideal performansı mümkün kılıyor.

Titreşim Koruması: Donanımsal titreşim telafi teknolojisi, doğrusal ve döngüsel titreşimleri gerçek zamanlı olarak düzeltiyor. Böylece, sürücünün güvenilirliğini arttırıyor ve sürücüden sürücüye titreşimin yanı sıra, daha geniş sistemleri soğutmak için kullanılan yüksek hızlı fanların oluşturduğu titreşime sahip büyük sistemlerde yüksek performans sağlıyor.

Daha Uzun Garanti Kapsamı – 3 yıl sınırlı garanti sunan WD Red sürücülerini ileri taşıyan WD Red Pro sürücüler 5 yıl sınırlı garanti sunuyor.

Fiyat ve Bulunabilirlik

WD Red Pro sabit sürücüler beş yıl sınırlı garanti kapsamındadır ve yeni kapasiteleri Ekim ayı içerisinde seçkin satış noktalarında yer alacaktır. WD Red Pro 5 TB (model #: WD5001FFWX) için tavsiye edilen perakende satış fiyatı 319.00 $ + KDV , WD Red Pro 6 TB (model #: WD6001FFWX) için tavsiye edilen perakende satış fiyatı ise 359.00 $ + KDV ’dir.

WD Red Pro sabit sürücüler ve sınırlı garanti koşulları ile ilgili daha kapsamlı bilgiye şirketin internet sitesinden ulaşılabilir: http://wdc.com/tr/products/internal/nas/

Etiketler: » » »
Share
2176 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

5+3 = ?