logo

Windows Marka Elçisi Olma Fırsatı Sunuyor

mh_windows_marka_elcileri

İlk Windows sürümünün yayınlandığı günden bu yana kullanıcıları ile birçok anı paylaşan Windows, elçilerini arıyor. Windows Marka Elçisi olmak isteyenlerin neden Windows elçisi olmak istediğini anlattığı videolarını sadecebilgisayarla@outlook.com adresine göndermesi veya #SadeceBilgisayarla etiketi ile sosyal medya hesaplarından paylaşması gerekiyor.

Jüri tarafından değerlendirilen başvuralar arasından seçilen 100 kişi Windows Marka Elçisi olmaya ve 24 Aralık 2016 tarihinde Microsoft Türkiye ofisinde düzenlenecek olan yılbaşı partisine katılmaya hak kazanacak.

Windows Marka Elçisi olan kullanıcılara birçok fırsat ve öncelik tanınacak. Bunlar arasında özel kimlik kartı, özel Facebook grubuna üyelik, Microsoft ofisinde gerçekleştirilecek etkinlik ve eğitimlere katılım, Microsoft yöneticilerini yakından tanıma, ürün duyuru ve özel etkinliklere davetiye, yeni çıkan bilgisayarları ilk kez deneme ve 2 hafta süreyle ücretsiz kullanma, özel hediye ve indirimlerden faydalanma gibi fırsatlar yer alıyor.

Kampanya ile ilgili detaylı bilgi için: http://bit.ly/Windows-Elcileri

Etiketler: » »
Share
2024 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

8+4 = ?