logo

Xerox DocuMate 152i Türkiye’de

mh_xerox_tarayici

Xerox’un tarayıcı serisi DocuMate ürün ailesine yeni bir ürün daha ekleniyor. Dünya ile aynı anda Türkiye’de de satışa sunulan Xerox DocuMate 152i yeni nesil mobil çalışma anlayışını destekleyen buluta tarama, uzaktan erişim, tek tuşla tarama gibi en son teknoloji özelliklerle kullanıma sunuluyor.  Cihazın günde 2500 sayfaya ulaşan doküman tarama performansı bulunuyor.

Benzeri tarayıcılara göre yüzde 40 daha hızlı olan ve dakikada 25 sayfa ister tek yüz istenirse arkalı önlü sayfa taraması yapabilen cihaz, yoğun kağıt belge ve doküman hacmine sahip ofisler için ideal bir seçenek. Cihaz ile taranan belge ve dokümanlar PDF ve Microsoft Office uzantılı dijital dosyalara dönüştürülebiliyor. Dokümanları buluta tarayarak her yerden erişim imkanı veren cihaz, önemli kağıt belge ve dokümanları, kaybolma veya ofis ortamında olabilecek yangın, hırsızlık gibi olağanüstü durumlara karşı da güvence altına alıyor.

Dokümanlarınız her an her yerde yanınızda

Cihazın ön çalıştırma gerektirmeyen Tek Tuşla (OneTouch) Tarama özelliği, 50 sayfalık otomatik doküman besleyicisi kolayca ve hızlıca tarama yapılmasını sağlıyor. Düzenli yapılan tarama ve çoklu işlemler için kısayollar oluşturulabiliyor ve rutin işlerin daha hızlı yapılması mümkün oluyor.

Cihaz, üzerinde gelen Nuance PaperPort, Nuance OmniPagePro ve Nuance Power PDF gibi yazılımlar; taranan belgelerin kolayca farklı dijital formatlara dönüştürülmesine ve belgeler üzerinde bilgi araması yapılmasına imkan veriyor.

Tüm güncel Microsoft ve Mac sürümleri ile uyumlu olan Xerox’un yeni doküman tarayıcısı cihaz, standart iki yıl Xerox güvencesi ile satışa sunuluyor.

Etiketler: » » » » » »
Share
2213 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

8+3 = ?