logo

Xerox, Yeni Ofis Cihazı WorkCentre 7970’i Tanıttı

mh_xerox_workcentre_7970

Xerox, yeni yıla yeni ürün duyuruları ile giriyor. Xerox ürün gamına çok fonksiyonlu ofis cihazı Xerox WorkCentre 7970’i ekliyor. Xerox’un yeni piyasaya sunduğu cihaz, özellikle yoğun iş hacmi olan küçük ve orta ölçekli işletmelerin baskı maliyetlerini azaltıyor, iş akışlarını hızlandırıyor ve veri güvenliğini sağlıyor.

Hızlı İş Akışı ve Verimli Çalışma

Cihazın ConncectKey özelliği dosyaların doğrudan SharePoint ve DocuShare klasörlerine kaydedilmesini sağlayarak doküman işlem süreçlerini kısaltıyor, ofis çalışanlarına zaman kazandırıyor. Aynı zamanda buluta (cloud) tarama özelliğiyle, dosyaları, Google DocsTM, SalesForce.com, Office365 ve DropboxTM gibi popüler bulut tabanlı depolama alanlarına güvenle tarıyor.

AirPrint ve Mobil Baskı

Mobil çalışma uygulamalarını destekleyen cihazın mobil baskı ve AirPrint özelliği ile bir program veya uygulama yüklemeye gerek duymadan akıllı telefonlar ve tablet cihazlar ile istenilen her ortamdan kablosuz baskı alınabiliyor. Mobil baskı özelliği, sayfalarca kağıt dokümanı basma ve taşıma zorunluluğunu ortadan kaldırıyor.

Yüksek güvenlik önlemleri

Tüm verileriniz cihaz ile güven içinde korunuyor. Ağ kimlik doğrulaması ve IP filtreleme gibi özellikleriyle baskı cihazınıza yetkisi olmayan kişilerin erişimi engelleniyor, böylece verilerinize sizden başkası ulaşamıyor.

Hızlı ve Kaliteli A3 Baskı

300 g/m2 ağırlıktaki SRA3/A3 ve A4 ebat kağıtlara baskı yapabilen cihaz, 1200 x 2400 dpi’ye ulaşan baskı çözünürlüğünde dakikada 70 A4 sayfa baskı yapıyor. Renkli sayfa ilk çıktısını 6,9 saniyede, siyah beyaz sayfa ilk çıktısını ise 4,2 saniyede alıyor.

Tüm güncel Microsoft, Mac ve Linux sürümleri ile uyumlu olan Xerox’un yeni renkli çok fonksiyonlu ofis ürünü cihaz, standart iki yıl Xerox güvencesi veya müşteriye özel kontratlarla yetkili Xerox iş ortakları aracılığı ile satışa sunuluyor.

Etiketler: » » » » »
Share
2492 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

2+10 = ?