logo

Yapı Kredi’nin Apple Watch Uygulaması Hazır!

mh_yapi_kredi_apple_watch

Yapı Kredi, Apple Watch ürünü için bankacılık uygulaması geliştirdi. Apple Watch’un Nisan sonunda satışa sunulmasıyla birlikte Yapı Kredi, dijital bankacılık kanallarına bir yenisini daha eklemiş olacak.

Yapı Kredi Mobil Şube ile entegre çalışacak olan Apple Watch uygulaması sayesinde Yapı Kredi müşterileri, ihtiyaç anında kendilerine en yakın Yapı Kredi Şube ve ATM’lerin yerini bulabilecek. Güncel döviz kurlarına hızla erişim sağlayabilecek. Yapı Kredi Mobil Şube tarafından iletilen bildirimleri anında görebilecek ve Akıllı Asistan servisi üzerinden tanımlanan 20’den fazla bildirimi takip edebilecek. Ayrıca, vadesiz hesap ve kredi kartı bilgilerini Apple Watch üzerinde kolayca görüntüleyebilecek.

Yapı Kredi olarak müşterilerinin bankacılık işlemlerini rahat ve hızlı bir şekilde gerçekleştirebilmeleri adına dijital kanallarını sürekli geliştirdiklerini belirten Yapı Kredi Alternatif Dağıtım Kanalları Genel Müdür Yardımcısı Yakup DoğanApple Watch ürününü hayatın her anında kullanılabilir olması bakımından, çalışmalarımızda stratejik bir nokta olarak konumlandırdık. Giyilebilir teknolojilerin kullanım kitlesini büyütecek ve sektörü bir üst seviyeye taşıyacak Apple Watch için geliştirdiğimiz uygulamamız sayesinde müşterilerimize sınırsız bankacılık konforunu yaşatmaya devam edeceğiz. Öte yandan giyilebilir teknolojiler yanında, lokasyon bazlı hizmetler ve yeni mobil finansal servisler üzerinde de çalışıyoruz. 2015 yılı, her açıdan Sınırsız Bankacılık deneyimini bir adım öteye taşıdığımız bir yıl olacak” dedi.

Ayrıntılı bilgi için: www.yapikredi.com.tr/apple-watch

Etiketler: » »
Share
2263 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

8+9 = ?