logo

Yelkenseverler Rixos Sailing Cup 2016’da Buluştu

mh_rixos_sailing_yarismasi

Rahatlık ve yüksek konforun yanında keyifli bir tatilden beklenen her şeyi sunan Rixos Premium Göcek Suites & Villas’ın ev sahipliğinde Akdeniz bölgesinin huzurlu doğası ve denizine sahip Göcek koyunda gerçekleşen Rixos Sailing Cup 2016 tamamlandı.

Marintürk işbirliği ile Göcek’in mavi sularında bu yıl ilki gerçekleşen Rixos Sailing Cup’ta 15 tekne ve 130 sporcu kıyasıya yarıştı. 6 Ekim 2016 tarihinde açılış partisi ile yelkenseverlere merhaba diyen Rixos Sailing Cup Göcek 2016, cemiyet hayatının önde gelen isimlerini, basın mensuplarını ve yelkenseverleri ağırladı.  Bayan yelkenseverlerin yoğun ilgi gösterdiği yarışlara sanat dünyasından Sibel Tüzün ve Simge Sağın da katıldı. Rixos Sailing Cup, birbirinden çekişmeli yarışlar ve eğlenceli aktivitelerin ardından 9 Ekim’de ödül töreni ve kapanış partisiyle birlikte sona erdi.

“Dostluk Kazansın” sloganıyla üç gün boyunca heyecan ve eğlence dolu mücadelelerin yaşandığı Rixos Sailing Cup’ta IRC kategorisinin birincisi Clavella isimli tekne ile Leo Koff ve ekibi olurken, Freshmen 1 kategorisinde Jarramas isimli tekne ile Erol Toprak ve ekibi; Freshmen 2 kategorisinde ise Kerem Can isimli tekne ile Bülent İnce ve ekibi birinci oldu.

Rixos Sailing Cup Göcek 2016’nın çok heyecanlı bir yarışa ev sahipliği yaptığını belirten Rixos Premium Göcek Suites & Villas Genel Müdürü Burç Özarutan “Rixos olarak, spora destek olmak şirket politikalarımızın en önemli maddeleri arasında bulunuyor. Bugüne dek pek çok sportif organizasyon düzenledik ve bu etkinliklere sponsor olarak destek verdik. Bu yıl ilkini düzenlediğimiz Rixos Sailing Cup Göcek 2016 ise, gerçekten çok emek vererek ve keyifle gerçekleştirdiğimiz bir etkinlik oldu. Önümüzdeki yıllarda da Rixos Sailing Cup’ı geleneksel olarak devam ettirmek için şimdiden hazırlıklara başladık”  dedi.

Eğlencenin ve rekabetin yoğun bir şekilde yaşandığı Rixos Sailing Cup’ın her yıl Ekim ayının ilk haftasında Türkiye Yelken Federasyonu’nun yarış takviminde yer alması planlanıyor.

Etiketler: » » »
Share
2182 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

4+6 = ?