logo

Yellow Pages, KOBİ’leri Güçlendirmeye Devam Ediyor

mh_yellow_pages_kobi

İşletmeler için kullanıcıya en hızlı şekilde ve en doğru bilgiyle ulaşmak artık hayati öneme sahip. KOBİ’lerin varlığını güçlü bir şekilde sürdürmesi, rakiplerini geride bırakabilmesi için müşterilere kolay, hızlı, firma hakkında bilgi veren, aynı zamanda ürün ve hizmetlerin yer aldığı güncel bir web sitesinin varlığı devreye giriyor.

Yellow Pages, KOBİ’lerin müşterilere ulaşmasına büyük katkı sağlıyor. Apple, Bing, Yelp, Google gibi haritalara iş yeri datası sağlayan Yellow Pages, aynı zamanda işletmelere web sitesi desteği de sunuyor. Yellow Pages, KOBİ’lerin dijital dünyada daha güçlü olmaları için KOBİ’lere uygun web siteleri hazırlıyor.

KOBİ’ler dijitalleşirken en büyük destek Yellow Pages’dan: Ücretsiz Güncelleme-Bakım ve Danışmanlık

Yellow Pages tarafından hazırlanan web sitelerinde yıl boyu ücretsiz güncelleme ve bakım hizmeti de sunuluyor. Yellow Pages, web sitesi desteği sağlarken aynı zamanda dijital pazarlama konusunda da ücretsiz danışmanlık hizmeti veriyor.

Mobil Uyumlu Sitesi Olmayan Kalmayacak

Yellow Pages tarafından yapılacak web siteleri mobil uyumlu olarak tüm cihazlarda hizmet veriyor. KOBİ’lerin dijital dünyada varlığını güçlendirecek web siteler ulaşılabilir fiyatlarla sunuluyor.

www.yellowpages.com.tr

Etiketler: » » » » »
Share
3127 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

10+10 = ?