logo

Yeni Nesil Alarm Paneli İle Güvenlik Sistemi Tek Bir Noktada Toplanıyor

mh_pronet_alarm_paneli

‘İnteraktif güvenlik’, ‘görüntüleme sistemleri’, ‘akıllı ev çözümleri’ ve ‘enerji yönetimi’ gibi hizmetleri içeren akıllı güvenlik sistemi Pronet Plus’a yeni çözümler ekleyen Pronet, yeni nesil alarm paneli ile tüm akıllı güvenlik sistemini tek bir noktada topluyor.

Nesneleri birbirine bağlayan teknolojiyi kullanarak abonelerinin yaşamına dokunan Pronet Plus’ın, yeni nesil alarm paneli, tüm akıllı güvenlik sisteminin tek bir noktadan yönetilmesini sağlıyor. İnteraktif ara yüze ve dokunmatik ekrana sahip alarm paneli ile bir evin veya işyerinin akıllı güvenlik çözümlerini kolayca yönetmek mümkün hale gelirken; özellikle küçük çocuğu olan ebeveynler, evde istenmeyen bir odaya girildiğinde ya da cam açıldığında panelden sesli bildirimi alabiliyor. Ev dışında olan kullanıcılar ise bildirimleri görüntülü ya da SMS şeklinde alabiliyor.

Yeni nesil alarm panelinin teknolojik altyapısı sayesinde sistemin hiçbir şekilde etkisiz hale getirilmesi mümkün değil. Böyle bir girişim olması durumunda dahi Alarm Haberalma Merkezi’ne düşen sinyal ile hem kullanıcı bilgilendirilebiliyor hem de gerekli yönlendirmeler yapılabiliyor.  Yeni nesil alarm paneli ayrıca ev veya iş yerindeki kablo kalabalığını da ortadan kaldırarak kullanıcıya daha sade bir yaşam alanı sunuyor.

Etiketler: » »
Share
3609 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

5+6 = ?