logo

Yeni Nesil Yazar Kasa Satışındaki Başarı Ödüllendirildi

mh_profilo_o_d_1300_yazarkasa

Soldan sağa: Profilo Ödeme Sistemleri Kanal Satış Müdürü Ersin Uygur, iPhone 6 kazanan Ankara Çankaya Servis ve Satış Noktası Birliktaş Elektronik’ten Zeynel Gölpunar ve Profilo Ödeme Sistemleri R2 Servis Genel Müdürü Fulya Etkin

Profilo Ödeme Sistemleri, Türkiye genelindeki Yeni Nesil Yazar Kasa Servis ve Satış istasyonlarına yönelik IPhone 6 ödüllü satış kampanyasının sonuçlarını açıkladı. Profilo Ödeme Sistemleri,  kampanya kapsamında Yeni Nesil Yazar Kasa Servis ve Satış İstasyonlarına 1 gün içinde 1300’üncü Yeni Nesil Yazar Kasa satışını gerçekleştirene ödül olarak IPhone 6 hediye edeceğini duyurmuştu.

Profilo Ödeme Sistemleri, sadece bir günde 1400 Yeni Nesil Yazar Kasa satılmasını yeni bir satış rekoru olarak değerlendirdi. 1 gün içinde 1300’üncü Yeni Nesil Yazar Kasa satışını ise Ankara’dan Çankaya Birliktaş Elektronik Turizm İnş. Eğit. Gıda Tar. Ve Hay. San. İç ve Dış Tic. Ltd. Şirketi’nin yaptığı belirlendi.

Profilo Ödeme Sistemleri’nin iPhone 6 Ödülü Sahibine Verildi

Yeni Nesil Yazar Kasa sektörünün lider ismi Profilo Ödeme Sistemleri’nin 1300’üncü satışını gerçekleştiren Çankaya Birliktaş’dan Zeynel Gölpunar’a iPhone 6 ödülü Ankara’da düzenlenen toplantıda verildi. Gölpunar, ödülünü Profilo Ödeme Sistemleri Kanal Satış Müdürü Ersin Uygur ile Profilo Ödeme Sistemleri R2 Servis Genel Müdürü Fulya Etkin’in elinden aldı.

Profilo Ödeme Sistemleri Kanal Satış Müdürü Ersin Uygur Profilo Ödeme Sistemleri’nin 31 yıllık tecrübesi bulunuyor. Bu süreçte hem teknolojiyi takip eden hem de alışkanlıklarını değiştirmekte zorlanan mükellefleri memnun edecek ürünler geliştirdik. Bugüne kadar 1 milyondan fazla esnafla çalıştığımız için, beklentilerini yıllar içinde çok iyi öğrendik. Bu istekler doğrultusunda geliştirerek piyasaya sunduğumuz Yeni Nesil Yazar Kasalarımızla, kullanıcıların tüm ihtiyaçlarına en iyi şekilde cevap verirken, Ankara’dan 1300’üncü satışın yapılması bizi çok mutlu etti. Bu başarı aynı zamanda bize, yeni ve inovatif ürünlerimizi mükelleflere tanıtarak satmaya devam etmemiz için bir motivasyon oldu” dedi.

www.profiloodemesistemleri.com

Etiketler: » » »
Share
3177 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

6+2 = ?