logo

ZTE, Genel Telefon Satışlarını Yüzde 15 Artırdı

mh_zte_star1

2014’ün üçüncü çeyreğinde uluslararası pazarlardaki akıllı telefon satışlarını yüzde 42 artıran ZTE, ayrıca son iki yıl içindeki en hızlı büyümesini yakalayarak, genel telefon satışlarını da yüzde 15 artırdı.

2014’ün üçüncü çeyreğinde satışlarını yüzde 40 artıran ZTE için Amerika pazarı oldukça büyük önem teşkil ediyor. Bölgede en hızlı büyüme kaydeden Çin markaları arasında yer alan ZTE, Kuzey Amerika bölgesinde mobil cihaz ve akıllı telefon pazarında 4’üncü, Amerika genelinde ön ödemeli telefon pazarında ise 2’nci marka olarak yer alıyor. ZTE’nin Amerika’daki performansı, 3 NBA basketbol takımıyla oldukça başarılı ve üst düzey işbirlikleri gerçekleştirmesine de dayanıyor.

ZTE’nin uluslararası alandaki güçlü büyümesi, amiral gemisi olarak tanımladığı Star Serisi, ZMAX ve Nubia Z7’de yakaladığı başarılı grafik olarak gösteriliyor. ZTE Star serisinin dünya genelinde 1 milyondan fazla satılmasına ek olarak, Star 1 de ZTE’nin en güçlü 4G özellikli cihazı oldu. ZTE Star 1, Malezya gibi deniz aşırı pazarlarda da oldukça ilgi gördü. GFK raporuna göre, ZTE Star 1 (Europe Edition) Türkiye’de en çok satılan cihazlardan biri. Geniş ekranlı ZMAX Phablet’in satış rakamının da dünya genelinde 1 milyona ulaşması bekleniyor.

Etiketler: » »
Share
1968 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

3+9 = ?