logo

Zula, Oyunseverlerle Buluştu

mh_zula_gorsel

İlk Türk MMOFPS oyunu olarak Ingame Group’un bünyesindeki Madbyte Games tarafından geliştirilen, Lokum Games tarafından yayınlanan Zula için geri sayım devam ediyor. Kısa süre sonra açık beta sürecine girecek olan Zula, 31 Ocak 2015 tarihinde Bahçelievler’deki Game Ekstra Gamer-Arena’da yapılan bir etkinlikle oyuncular tarafından son kez test edildi. Oyunseverler düzenlenen Zula turnuvasına katılarak büyük bir heyecan yaşarken, toplamda 3.000 TL’lik ödülleri kazanma şansını da yakaladı.

Takım turnuvalarının yanı sıra bireysel rekabetin de öne çıktığı Zula oyununda “Aranıyor” modundaki turnuvalarla birlikte oyuncular yepyeni deneyimler yaşadı. Gün boyunca devam eden turnuvaların ardından oyuncular Zula’ya tam puan verirken, etkinlik sırasında yapılan “çarkıfelek”, “açık artırma” gibi bölümler güne renk kattı.

Çarkıfelek yarışmasında en çok Zula parası toplayan oyuncular, günün sonundaki açık artırmada tablet bilgisayar, akıllı telefon, fotoğraf makinesi, mouse, mousepad, kulaklık gibi birbirinden değerli hediyelerin de sahibi oldular. Ayrıca turnuva şampiyonlarına da özel ödüller verildi.

Etkinlikte, oyunun yapım ekibi de katılımcıların merak ettikleri soruları cevapladı. Geliştiriciler merak edilen konular hakkında bilgiler verirken, Zula’nın yerli yapım bir MMOFPS oyunu olarak tüm beklentileri karşılayacağını ve dünyanın dört bir yanında yayınlanacağını vurguladılar.

http://ingamegroup.com/

Etiketler: » » » » »
Share
4928 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

6+5 = ?