logo

Japonya Ulusal Turizm Örgütü, Turizm Semineri Düzenledi

JNTO Turizm Semineri Katılımcıları

Japonya Ulusal Turizm Örgütü (JNTO), 14 – 15 Kasım 2022 tarihlerinde Ankara ve İzmir seyahat acentelerine ilk kez yüzyüze gerçekleştirilen Turizm Semineri düzenledi. Açılış konuşmasıyla başlayan seminer, Japonya’nın Türkiye Büyükelçisi H.E. Kazuhiro Suzuki ve JNTO Kıdemli Müdür Yardımcısı Wataru Kobayashi’nin konuşmasıyla devam etti. Ardından Japonya destinasyon sunumu ve öğle yemeği ile sona erdi. Seminer, Ankara ve İzmir’de yaklaşık 20 seyahat acentasının katılımıyla gerçekleşti.

Ekim ayında Japon Hükümeti, ülkeye giren yabancı turistlere yönelik kısıtlamaları önemli ölçüde hafifleterek Türk seyahat acentelerinin yaklaşık iki buçuk yıl sonra ilk kez Japonya’ya turist göndermesine imkan verdi. Seminerler, doğru zamanlama ile Türk seyahat endüstrisinden katılımcıların Japonya’ya olan turist trafiğini arttırmak istedikleri dönemde gerçekleştirildi.

JNTO, yerel paydaşlarla işbirliği yaparken bir yandan da tanıtımlarına devam edecek.

Japonya, 11 Ekim 2022’den itibaren, Covid-19 nedeniyle uygulanan tüm turist kısıtlamalarını kaldırmıştı. Türkiye dahil olmak üzere tüm turistlere “Vizeden muaf ülkeler”den Japonya’ya kısa süreli (90 günden az) seyahatler için vize uygulamasını da kaldırıldı.

Japonya’ya seyahat ile ilgili daha fazla bilgi için, JNTO Temsilcilik Ofisi ile iletişime geçebilirsiniz.

Etiketler: » » »
Share
398 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

4+5 = ?