logo

Telif Hakları

Bu web sitesinde yer alan bilgilerin, görsel unsurların ve malzemelerin telif hakkı, aksi açık ve net olarak belirtilmediği sürece Aykut Altındağ’a aittir. Bu internet sitesinden sağlanan bilgiler, sadece bilgi edinme amacıyla kullanılabilir ve site imtiyaz sahibinin yazılı izni olmaksızın hiçbir şekilde kısmen ya da tümüyle çoğaltılamaz, dağıtılamaz, yayınlanamazlar. Bütün markalar, ürünler ve servisler sahiplerine aittir ve kendi telif hakları çerçevesinde değerlendirilmelidir.

Bu site içeriğini kişisel olarak kullanmak için basabilir ve sadece kişisel kullanımınız için kendi bilgisayarınızda depolayabilirsiniz veya bu sunucuya kendi dokümanlarınız içinden referans verebilirsiniz.

Sorumluluğun Sınırlandırılması

Aykut Altındağ, bu sitedeki bilgilerin doğruluklarını, yeterliliklerini ve eksiksizliklerini garanti etmemekte ve bu bilgilerdeki hatalar ya da eksiklikler nedeniyle oluşabilecek sorumluluğu, açık bir şekilde reddetmektedir.

www.maxihaber.net – “Online Sektörel Gazete” kullanımı sırasında herhangi bir arıza, hata, eksiklik, kesinti, kusur, iletişimde gecikme, bilgisayar virüsü, hat veya sistem arızası sonucu doğrudan ya da dolaylı olarak zarar, ziyan ve masraflar da dahil ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere hiçbir zarar ve ziyandan sorumluk kabul etmez.

www.maxihaber.net sitesinden bağlantı verilen sitelerdeki bağlantıların riski kullanıcıya aittir. Bu gibi sitelerde verilen bilgilerin eksikliği veya yanlışlığından Aykut Altındağ sorumlu tutulamaz. Aykut Altındağ, bu internet sitesinde yer alan bütün içerik ve hizmetleri, bilgileri, görsel unsurları önceden bildirimde bulunmadan değiştirme hakkını saklı tutar.

Share