logo

Türk Telekom Total Protection Çözümü Cihaz Güvenliği Sağlıyor

McAfee ve Türk Telekom stratejik ortaklıklarını genişletti ve farklı türdeki pek çok cihaza güvenlik sağlayan Türk Telekom Total Protection adlı yeni çözümlerini duyurdu. Bu işbirliği kapsamında Windows ve Mac tabanlı bilgisayarlar, akıllı telefonlar ve tabletler için geliştirilen yeni koruma çözümü, Mart 2018’den itibaren Türk Telekom’un mobil ve genişbant müşterilerine sunulacak. Kullanıcılar kendi ihtiyaçlarına ve bütçelerine uygun olarak farklı paketler arasında seçim yapabilecek. Türk Telekom Total Protection müşterilerin sahip olduğu veriyi, belgeleri ve cihazları virüslere, istenmeyen içeriklere ve zararlı yazılımlara karşı koruyacak.

Türk Telekom Total Protection, Farklı Türdeki Pek Çok Cihazı Kapsıyor

Türk Telekom, abonelerine 10 yıldır McAfee güvencesiyle PC koruma hizmeti sunuyor. Türk Telekom Total Protection, firma tarafından müşterilerine sunulan ve farklı türdeki pek çok cihazı kapsayabilen ilk koruma çözümü olarak önem taşıyor.

Müşteriler Kendilerini Güvende Hissedecek

McAfee Global Tüketici Satışlarından Sorumlu Başkan Yardımcısı Pedro Gutierrez, bu trende paralel olarak güvenlik risklerinin de artış gösterdiğini vurgulayarak “McAfee her gün yeni ve artan türde tehditler gözlemliyor. Türk Telekom, bizim tüketicileri bu tür tehditlerden koruma vizyonumuzu paylaşıyor. Böylelikle kullanıcılar kaç farklı cihaz kullanırsa kullansın; ister evlerinde ister dışarıda internete bağlıyken her an huzurlu ve güvenli hissetmeleri mümkün oluyor” dedi.

Türk Telekom Total Protection’ın McAfee güvencesiyle kapsamlı bir online koruma sunduğunu sözlerine ekleyen Gutierrez “Sunduğumuz bu çözüm, zararlı yazılımlara karşı testler yapan Alman AV-Test laboratuvarının değerlendirmelerinde mümkün olan en yüksek skora ulaştı ve ‘En İyi Ürün’ olarak belirlendi. Yani Türk Telekom müşterileri farklı cihazları arasında kullanabilecekleri, yüksek güvenlik sunmasına karşın uygun fiyatlı bir çözüm elde etmiş oluyor” dedi.

Lisanslamanın Cihaz Başına Değil, Kullanıcı Başına

Lisanslamanın cihaz başına değil, kullanıcı başına yapılması sayesinde birden fazla aygıtı tek bir paket üzerinden korumanın mümkün olduğunu ifade eden Türk Telekom Pazarlama Direktörü Hakan Dursun “Türk Telekom ağına her gün farklı cihazlarla bağlanan müşterilerimiz için bu harika bir haber. McAfee ile devam eden ortaklığımızda attığımız bu yeni adımla birlikte müşterilerimize, internete bağlanmak için kullandıkları her cihazda daha güçlü bir deneyim sağlıyoruz. McAfee’yi seçtik, çünkü geliştirdikleri çözüm en yüksek güvenlik puanlarını aldı, kolaylıkla kuruluyor. Bu sayede müşterilerimizin, piyasada bulunan en iyi güvenlik çözümlerinden birine kolayca erişebilmelerini istiyoruz” dedi.

Bilgi için.

www.mcafee.com

Etiketler: » » » »
Share
1886 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

10+9 = ?