logo

Türkiye Finans Kurumsal İnternet Sitesini Yeniledi

mh_turkiye_finans_fahri_obek

Türkiye Finans Bilgi Sistemleri’nden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Fahri Öbek

“Yorulmadan Bankacılık” anlayışı ile müşterilerinin, şubelerin yanı sıra dijital kanallardan da hızlı hizmet almasını hedefleyen Türkiye Finans, kurumsal internet sitesinin tasarımını yeniledi. Ziyaretçiler, Responsive Web Design teknolojisi ile yenilenen Türkiye Finans İnternet Sitesi’ne çeşitli ekran çözünürlüklerine sahip dizüstü ve masaüstü bilgisayar, tablet ve mobil gibi farklı türlerdeki cihazlardan görsel ve içerik kaybı yaşamadan ulaşabilecek.

Türkiye Finans Bilgi Sistemleri’nden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Fahri Öbek, yenilenen yüzüyle turkiyefinans.com.tr’nin Katılım Bankacılığı sektöründe Responsive Web Desing’a sahip ilk web sitesi olduğunu vurgulayarak “Bankacılık hizmetlerini müşterilerimiz için kolaylaştırmak ve hızla değişen günümüz teknolojilerine uygun hizmet ve fayda sunmak amacıyla altyapımızı, ürün ve hizmetlerimizi sürekli yeniliyoruz. Bu düşünceden yola çıkarak kurumsal internet sitemizi yenileme kararı aldık. Modern ve kullanıcı dostu bir arayüz tasarımıyla müşterilerimizin aradıklarını hızlı ve kolay şekilde bulabilmelerini amaçladık. Site ağacını ve bilgi mimarisini titiz çalışmalar ve kullanıcı deneyimi araştırmaları ışığında şekillendirdik. Türkiye Finans olarak kendimizi müşterilerimizin ‘Yol Arkadaşı’ olarak görüyor, tüm müşterilerimiz ile karşılıklı faydaya dayanan uzun süreli ilişkiler kuruyoruz. İnternet erişiminin olduğu her ortamda müşterilerimizin hizmetinde olmanın, ürün ve hizmetlerimizi onlara, dijital kanallardan hem hızlı hem de kolay bir şekilde ulaştırabilmenin aramızdaki güvene dayalı kıymetli bağı sürekli kılacağına inanıyoruz. Bundan sonra da memnuniyeti ve bize olan güveni en üst seviyede tutmak için çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz” dedi.

Güncel Bilgi ve Hizmete Anında Ulaşma

Tüm kanallardan olduğu gibi kurumsal internet sitesinden de hızlı hizmet ve güncel bilgi sunmanın Banka’nın temel ilkelerinin başında geldiğine işaret eden Fahri Öbek “Yeni internet sitemizi Microsoft SharePoint 2013 çatısı ile Mayıs ayında geliştirdik. Bu konuda dijital ajansımız MagiClick destek oldu. SharePoint sayesinde, kolay ve hızlı güncellenebilen, farklı ekiplerin ortak ara yüzlerde çalışmasına olanak sağlayan, iş akışları ile tüm düzenlemelerin denetlenebilir olduğu bir web sitesi hayata geçirmiş olduk. Ayrıca, SharePoint’in sunmuş olduğu gelişmiş arama özellikleriyle ziyaretçilerin sonuçlar içerisinde kaybolmadan, tam olarak aradığı içeriğe çok hızlı bir şekilde erişebilmesini sağladık. Yeni internet sitemizin bir diğer özelliği ise BehaviorPad Targeting Tool. BehaviorPad, internet sitesini ziyaret eden kullanıcıların log bilgileri ve davranışlarını anlık olarak değerlendirerek ilişkili içeriğin gösterilmesini sağlayan ve fark oluşturan özel bir uygulamadır. Bu sayede müşterilerimize doğrudan ilgilendikleri ürün ve hizmetlere yönelik etkin içerikler sunabilme imkanına sahip olduk” dedi.

Etiketler: » »
Share
2095 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

3+3 = ?