logo

3DEXPERIENCE Forum Türkiye İstanbul’da Gerçekleşti

Her yıl düzenlenen Dassault Systèmes’in geleneksel etkinliği 3DEXPERIENCE Forum Türkiye bu yıl da yoğun katılımla gerçekleşti. 6 Kasım 2019 tarihinde İstanbul Feriye’de gerçekleşen forumun bu yılki ana teması “Endüstri Rönesansı: Sürdürülebilir İnovasyon ve Sürdürülebilir Bir Dünya İçin Sürdürülebilir İş” idi.

Farklı sektörden uzmanlar katıldı

Etkinliğe, birçok farklı sektörden uzmanlar katıldı. Forumun açılış konuşmasını yapan Dassault Systèmes Türkiye Ülke Müdürü Elif Gürdal, Dassault Systèmes’in tüm dünyada 250.000’den fazla müşteriye sahip olduğunu, bir 3DEXPERIENCE şirketi olduğunu, müşterilerin inovasyonun kalbinde olduğunu söyledi. Gürdal, Dassault Systèmes’in insanlara ürün, doğa ve yaşamı uyumlu hale getirebilecek sürdürülebilir yenilikleri hayal edebilmeleri için 3DEXPERIENCE evrenlerini sağladığını söyledi.

Gürdal’ın konuşmasının ardından, firmanın EMEAR Bölgesi Başkan Yardımcısı Olivier Ribet söz aldı. Ribet, Endüstri Rönesansı döneminde bir küresel dönüşüm yaşadığımızı anlattı.

Farplas’ın CEO’su Ömer Burhanoğlu, dijitalleşme ve sürücüsüz araçların sektörde birçok şeyi kökten değiştireceğini ifade etti. Otomobillerin aynı zamanda veri toplayan araçlar da olup mobilitenin öneminin çok artacağını da belirtti.

Etkinlikte TETLab, FNSS ve Yeşilova Holding de bu yıl diğer başarı hikayesi anlatan şirketler arasındaydı. Katılımcılar, çeşitli uygulamaların sergilendiği “Deneyimsel Alan”ı da ziyaret etme ve çözümleri yerinde deneyimleme fırsatı buldular.

Etiketler: » »
Share
2486 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

3+5 = ?