logo

Aegean Havayolları Turizmci Konuklarını Ağırladı

Aegean Airlines Türkiye Ülke Müdürü V. Mirey Göldağ, Yunan Turizm Ataşesi Maria Rachmanidou

Aegean Airlines Türkiye temsilciliği TAL Aviation; Yunan Turizm Ofisi ile birlikte 16 Aralık 2019 tarihinde Yunanistan İstanbul Başkonsolosluğu’nun İstiklal Caddesi’ndeki Şişmanoglio Megaro binasında seçkin turizmci konuklarına davet verdi.

Havayolunun üst düzey yöneticilerinin ve çalışanlarının hazır bulunduğu toplantının açılış konuşmasını yapan Yunan Turizm Ataşesi Maria Rachmanidou, Yunanistan turizmini ve bu anlamda Aegean Airlines’ın katkılarını anlattı. Aegean Airlines Türkiye Ülke Müdürü V. Mirey Göldağ, Yunan adalarının güzelliğini ve belirli adalarda yapılabilen aktiviteleri tanıttı, Atina’nın dört mevsim ziyaret edilebilecek bir seyahat noktası olduğunu vurguladı.

Yunanistan ve Aegean Airlines’ın tanıtıldığı gecede konuklara Noel Baba ve Noel Anne kıyafetleri ile hediye dağıtıldı.

Aegean Airlines, 1999 yılından bu yana kısa ve orta mesafeli hatlarda birinci sınıf hizmet veren tam servisli bir havayoludur. Bugün 61 uçaklık filosu ile toplam 151 destinasyona uçuş yapan Havacılık Sektöründe bugüne kadarki en büyük Yunan kuruluştur. 2010 yılında Star Alliance üyesi olan AEGEAN, halihazırda İstanbul Havalimanı’ndan Atina’ya günde 3 sefer, İzmir Adnan Menderes Havalimanı’ndan ise Atina’ya yaz aylarında haftanın 4 günü, kış aylarında ise haftada 3 direk uçuş gerçekleştirmektedir.

Etiketler: » »
Share
1848 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

6+10 = ?