logo

“Altın Kızlar” Sergisi Beylikdüzü Kültür Merkezi’nde

mh_sergi_beylikduzu_altin_kizlar

Beylikdüzü’nde kültür ve sanat dolu dolu yaşanıyor. Beylikdüzü Kültür Merkezi’nde bir sergi açılışı daha gerçekleşti. TEVD Sağlık Sitesi Sosyal Aktivite Merkezi’nin çalışmalarıyla yapılan alüminyum kabartma sergisi “Altın Kızlar” adıyla meraklılarının beğenisine sunuluyor. Sergide, özellikle dore ve sarı tonlu kabartmalı çalışmalar dikkat çekiyor.

Eserler, Sanat Merkezlerine Anlam Katıyor

Birbirinden göz alıcı eserlerin yer aldığı serginin açılışını gerçekleştiren CHP İstanbul 3. Bölge Milletvekili Süleyman Çelebi ve Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu kurdelayı keserek, tüm eser sahiplerini kutladı. Milletvekili Süleyman Çelebi sanatın ve sanatçıların toplumdaki yerini vurgulayarak “Sizler olmazsanız kültür mekanlarının da anlamı yok. Sizin eserlerinizle bu merkezler daha da anlam kazanıyor” dedi.

“Emeğiniz Çok Değerli”

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu “Sizlerle birlikte olmaktan keyifliyiz. Sanat gönül vermiş her kişi bizler için çok önemli. Sanatın her tarafta aktif olmasını istiyoruz. Ne mutlu bize ki böyle güzel eserleri Beylikdüzü halkı ile buluşturdunuz. Emeğiniz çok değerli. Bizim size destek vermemiz görevimiz. Elinize, yüreğinize, emeğinize sağlık” dedi.

Sergiyi düzenleyen sanatçılar ise Başkan İmamoğlu’na Atatürk’ün Kocatepe’deki figürünün tablosunu hediye ettiler. İmamoğlu da sergide bulunan mozaik bir tabloyu Milletvekili Çelebi’ye hediye etti.

Etiketler: » » » »
Share
2491 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

9+8 = ?