logo

BiTaksi Müşterileri, PayPal İle Yaptıkları Ödemede 10 TL İndirim Kazanıyor

mh_paypal_bitaksi_isbirligi

Alelacele bir yere yetişmeniz gerekiyor, taksiye bineceksiniz ama üzerinizde para mı yok? Dert etmeyin, PayPal imdadınıza yetişiyor!

Kolay, hızlı ve güvenli alışveriş yöntemi PayPal, mobil taksi uygulaması BiTaksi ile güç birliğine gitti. Taksi bulma sıkıntısını ortadan kaldıran BiTaksi, PayPal’ı da ödeme seçenekleri arasına ekledi. Bundan böyle BiTaksi müşterileri akıllı telefonlarını kullanarak taksi ücretini PayPal hesapları üzerinden rahatça ödeyebilecek.

Üstelik BiTaksi müşterileri, 28 Şubat 2015 tarihine kadar PayPal ile farklı günlerde yaptıkları ödemelerde 3 kere 10’ar TL indirim kazanacak.

BiTaksi CEO’su Nazım Salur “Hem yolcular hem de şoförler için avantajlar sunan BiTaksi olarak, ödeme seçeneklerimiz arasına PayPal’ı katmış olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Sayıları her geçen gün artan müşterilerimiz PayPal ile ödemelerini daha kolay ve hızlı bir şekilde gerçekleştirebilecek” dedi.

PayPal Türkiye, Ortadoğu ve Kuzey Afrika Direktörü Kıvanç Onan “E-ticaretin lider markası PayPal olarak, hedeflerimiz ve vizyonumuz doğrultusunda Türkiye’de pek çok alanda öncülük eden şirketleri destekliyor, onlarla el ele veriyoruz. BiTaksi, dünyada hızla büyüyen mobil taksi uygulamalarını, yabancı şirketlerden önce Türkiye’de hayata geçiren yerli bir girişim. PayPal olarak BiTaksi ile işbirliğimiz sayesinde hem PayPal kullanıcılarının BiTaksi’nin hizmetlerinden daha kolay şekilde yararlanmalarını sağlıyor hem de ciddi bir büyüme potansiyeli taşıyan bir alana yatırım yapıyoruz” dedi.

Etiketler: » » »
Share
2526 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

8+3 = ?