logo

10 Aralık 2014

Dorak Mice, Gösterişli Bir Partiyle Sektöre “Merhaba” Dedi

mh_dorak_mice_asli_borakan_eryoner

Dorak MICE İş Geliştirme Grup Direktörü Aslı Borakan Eryöner

Türkiye’nin pek çok bölgesinde turizm faaliyetlerini sürdüren Dorak Holding’in bünyesinde yer alacak yeni bir şirket olan Dorak MICE sektöre 9 Aralık 2014 tarihinde Eminönü Surplus Restaurant’ta düzenlenen gösterişli bir lansman partisi ile “merhaba” dedi.

Dorak MICE, yaratıcı iletişim fikirleri, yüksek operasyon yeteneği, entegre hizmet anlayışı, etkinlik, kongre yönetimi, lansmanlar, özel şirket projeleri, motivasyon ve bayii toplantıları sponsorluk yönetimi ve sosyal sorumluluk projeleri gibi alanlarda hizmet verecek.

Düzenlenen lansman partisinden gecenin açılış konuşmasını yapan Dorak MICE İş Geliştirme Grup Direktörü Aslı Borakan Eryöner “Hepinizin bildiği üzere çağımız iletişim çağı. Bu iletişim çağında markalar ve kurumlar, hedef kitlelerine ulaşmak, ulaşırken akılda kalmak için birbirleri ile kıyasıya mücadele içinde. Televizyon, gazete, radyo gibi geleneksel iletişim mecraları dışında artık “Meeting, Incentive, Congress, Events” kısaca MICE etkinlikleri önemli bir dinamik olarak kabul edilmeye başlandı. Birçok şirkette artık kendi bünyesinde etkinlik ve organizasyon bölümleri var. Biz de Dorak Holding olarak marka ve kurumların vazgeçilmez çözüm ortağı olma, markaların hedef kitlesiyle en doğru şekilde bir araya gelmesini sağlama amacı ve vizyonu ile Dorak MICE’ı kurduk. Tüm müşterilerimizin bizimle çalışırken kendilerini harikalar diyarında hissetmelerini sağlamak için özen gösteren bir yaklaşımımız var. Bu gecenin de temasında bunu yansıtmasını isteyerek kurguladık” dedi.

Geceye bürokrasi, siyaset ve turizm sektörünün çalışanlarından oluşan seçkin bir davetli grubu katılırken davetlileri On Your Horizon Grubu karşıladı, daha sonra DJ Yavuz Öfkeli & Nunu, hangdrum ve perküsyon sanatçısı Onur Yıldız gece boyunca konuklara unutulmaz anlar yaşattı.

Etiketler: » » » »
Share
5177 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

8+1 = ?