logo

Gastronomi Turizmi Derneği Başkanı Gürkan Boztepe Röportajı

Gastronomi Turizmi Derneği Başkanı Gürkan Boztepe röportaj konuğumuz oldu ve birlikte çok keyifli bir video röportaj gerçekleştirdik.

Kendisinden Gastronomi Turizmi Derneği ile ilgili detaylı bilgiler aldım. Ne tür faaliyetler yaptıklarını, derneğin kuruluş amacını, derneğe kimlerin üye olabildiğini ve gelecek planlarını öğrendim.

Gastronomi Turizmi hakkında oldukça detaylı bilgiler verdi ve Türkiye’deki Gastronomi Turizminin ne seviyede olduğunu anlattı. Konu açılmışken “Osmanlı Mutfağı” ve “Anadolu Mutfağı” hakkında konuşmayı da ihmal etmedik.

Gürkan Boztepe Türkiye’de Gastronomi Turizmin tanıtılmasıyla ilgili çok başarılı çalışmalar yapıyor. Bu konunun tanıtılmasıyla ilgili sürekli olarak yurtiçi ve yurtdışı temaslarda bulunuyor. Bu faaliyetlerin bir yansıması olarak yakında “Gastronomi Turizmi” kavramını çok daha fazla duyacağız. Dernek çatısı altında yapılacak oldukça fazla işlerinin olduğunu öğrendim. Büyük bir motivasyon örneği göstererek bu konuya gönül vermiş insanlarla birlikte taşın altına ellerini koyarak güzel işlere imza atıyorlar.

Gastronomi Turizmi Derneği’nin web sitesi www.gastronomiturizmidernegi.com.tr ve bundan sonra bu siteyi daha yakından takip etmenizi öneriyorum. Çok yakında sürpriz projelerle çok iddialı geliyorlar.

Gürkan Boztepe’ye bize ayırdığı bu keyifli zaman için Maxi Haber Ailesi olarak teşekkür ederiz.

Etiketler: » » »
Share
42162 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

10+2 = ?